Jouw accountant in Ridderkerk (Growteq)

Onze accountants en belastingadviseurs in Ridderkerk maken verbinding tussen mens en data. Want, innovatie brengt ons samen vooruit. Ons team van ervaren professionals in Ridderkerk voorziet je niet alleen van cijfers, maar ook van advies. En alleen zo kun jij jouw onderneming op tijd en op de juiste manier (bij)sturen. Klaar voor de toekomst!

Accountant Ridderkerk

Innovatieve accountant in Ridderkerk

Bij Visser & Visser maken we gebruik van de meest moderne automatiseringsproducten. Deze innovatie brengt ons verder, want met deze eigen IT-producten kunnen we optimaal monitoren hoe jouw onderneming ervoor staat. Daarom is innovatie onze gezamenlijke kracht. Onze accountants en belastingadviseurs kunnen namelijk op elk moment zien of het nodig is om bij te sturen.

We begrijpen dat jij op elk moment van de dag inzicht wilt in de resultaten van jouw onderneming. Daarom werken onze accountants in Ridderkerk met de online jaarplanner. Daarnaast worden alle bevindingen uit het grafische en heldere dashboard met jou gedeeld, zodat kansen vroegtijdig gesignaleerd kunnen worden.

Accountantskantoor Ridderkerk verbindt mens en data

Wij maken verbinding tussen mens en data. Daarom kun je bij Visser & Visser meer verwachten dan alleen de gevraagde cijfers. Onze accountants en belastingadviseurs uit Ridderkerk voorzien je graag van waardevol financieel advies op strategisch niveau en fiscaal gebied. Op deze manier helpen wij jouw onderneming (bij) te sturen en winstgevender te worden. Jouw visie op ondernemerschap staat centraal in ons bedrijfsadvies. Zo bereiken we gezamenlijk zowel jouw persoonlijke doelen als jouw toekomstige bedrijfsdoelen.

Om tot de meest optimale fiscale situatie te komen bieden wij doordachte en duidelijke belastingadviezen voor jouw onderneming. Onze accountants en belastingadviseurs maken vanuit onze locatie in Ridderkerk maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving worden geboden. Hierdoor ontstaan oplossingen waarmee jij geld kunt besparen.

Accountantskantoor met specialistische kennis

Er kunnen complexe zaken spelen rond jouw onderneming. Heb je te maken met bedrijfsopvolging of -overname? Onze accountants en belastingadviseurs in Ridderkerk kunnen jou met specialistische kennis adviseren. Ook zijn onze financieel specialisten uitermate goed thuis in de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Neem contact op als je specifieke vragen hebt.

Financieel advies in Ridderkerk

Veel ondernemers weten inmiddels de weg naar Visser & Visser te vinden. Wil je weten wat de accountants en belastingadviseurs van Visser & Visser voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer cases van ondernemers die jou voor gingen.

Dienstverlening accountant Ridderkerk

Bekijk hier ons aanbod van diensten. Bij Visser & Visser kijken we mee met jouw onderneming en zijn we flexibel in onze diensten. Heb je een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze accountant in Ridderkerk. We denken graag met je mee.

 • Inrichten of voeren van uw administratie

 • Samenstellen jaarrekening

 • Verrichten periodiek fiscaal werk

 • Verzorgen salarisadministratie

 • Controle en certificering van financiĆ«le verantwoordingen

 • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting

 • Begeleiding bij financiĆ«le meerjarenplanning

 • Belasting Advisering

 • IT dienstverlening

 • HRM-advies

 • Consultancy

Zoek je een accountant of belastingadviseur in Ridderkerk?

Is jouw bedrijf gevestigd in IJsselmonde, Ridderkerk of een andere Zuid-Hollandse plaats en wil je kennismaken met onze specialisten? Of heb je vragen of advies nodig? Van half negen tot vijf kun je ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancy-vragen. Ook ben je welkom op ons accountantskantoor in Ridderkerk. Vanuit onze locatie aan de Ridderpoort 18 in Ridderkerk (Growteq) werken wij in de wijde omgeving van Ridderkerk.

Visser & Visser beschikt over vestigingen in heel Nederland. Zoekt u een accountant of belastingadviseur voor uw bedrijf in de omgeving van Ridderkerk, zoals Hendrik Ido Ambacht, Barendrecht, Dordrecht, Papendrecht, Krimpen a/d IJssel, Alblasserdam of Sliedrecht? Onze accountant en belastingadviseurs in Ridderkerk staan voor je klaar. We zijn je graag van dienst met onze ervaring en kennis.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Ridderpoort 18
2984 BG Ridderkerk

+31(0) 88 33 77 202
info@growteq.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Wilco Schellevis
Partner Growteq
wschellevis@visser-visser.nl
Over Visser & Visser

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.