Jouw accountant in Bodegraven

Wanneer jij het meest optimale resultaat uit jouw onderneming wilt halen, dan heb je betrouwbare stuurinformatie nodig. Bij Visser & Visser geven we je meer dan alleen stuurinformatie. Je krijgt van ons ook het nodige advies bij de cijfers.

Accountant Bodegraven

Accountant Bodegraven: Automatisering en in de cloud

De tijden van een papieren administratie liggen achter ons. Dat is ook zo in het MKB. Bij Visser & Visser geven we onze klanten in Bodegraven graag gericht advies. Omdat wij werken vanuit ons kantoor in Gouda, kennen onze accountants jouw regio goed.

Wij werken met de allernieuwste automatiseringsproducten. We ontwikkelden zelf diverse IT-producten en startten het bedrijf Refine-IT. Zo kunnen wij optimaal monitoren hoe jouw onderneming presteert en of het nodig is om bij te sturen.

Onze accountants werken met de online jaarrekening. Dit betekent dat je op elk moment van de dag inzicht hebt in de prestaties van jouw onderneming. De belangrijkste resultaten uit het dashboard worden uiteraard met jou gedeeld. Op deze manier worden kansen tijdig gesignaleerd.

Wees je ervan bewust dat we als jouw accountant in Bodegraven zowel zakelijk als privé met jou vooruit kijken. We ondernemen met de ondernemer en zijn daarbij niet bang om ánders te kijken.

Dienstverlening van onze accountant

Onze accountancy dienstverlening is uitgebreid. De werkzaamheden van onze accountants variëren van het inboeken van een administratie tot aan het uitbrengen van strategische adviezen. We zijn flexibel in de diensten die je door ons uit laat voeren en pakken met plezier de dingen op waar je zelf de tijd of kennis niet voor in huis hebt. Dit gaat altijd op basis van maatwerk, want elk bedrijf is uniek.

Een greep uit onze diensten als accountantskantoor

  • Inrichten of voeren van uw administratie

  • Samenstellen jaarrekening

  • Verrichten periodiek fiscaal werk

  • Verzorgen salarisadministratie

  • Controle en certificering van financiële verantwoordingen

  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting

  • Begeleiding bij financiële meerjarenplanning

  • Belasting Advisering

Kantoor Gouda belastingadvies

Direct in contact met een accountant in Gouda?

Wil je graag in contact komen met een van onze accountants in ons kantoor in Gouda? Voor een vraag of een kennismaking? Neem dan direct contact met ons op! Dit kan via onderstaand contactformulier of door ons te bellen via 088-3377200 of door een mail te sturen naar gouda@visser-visser.nl.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen

Burgemeester Jamessingel 41, 2803 WV Gouda
Postbus 3102, 2800 CE Gouda

+31(0) 883377200
gouda@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Mr. Johan Bremmer
Senior belastingadviseur
+31 623 537 093