Jouw accountant in Barendrecht

Zoek je een betrokken accountant of belastingadviseur? Ons accountantskantoor in Barendrecht bestaat uit ervaren professionals die jouw onderneming vooruit helpen met een totaaladvies. Onze accountants signaleren kansen, staan naast je als ondernemer en voorzien je van actuele informatie waarmee we samen jouw onderneming (bij) kunnen sturen. Onze belastingadviseurs verzorgen voor jou de aangiftes voor de belastingen voor jouw onderneming. Benieuwd waar ons advieskantoor in Barendrecht jouw onderneming bij kan helpen?

Accountant Barendrecht

Meer dan een accountantskantoor in Barendrecht

Bij Visser & Visser krijg je meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze accountants en belastingadviseurs in Barendrecht starten met jou een nauwe samenwerking waarbij we advies geven bij de cijfers. Op deze manier heb je altijd actueel inzicht in de bedrijfssituatie en profiteer je van innovatie als onze gezamenlijke kracht. Onze professionals maken de verbinding tussen mens en data, want innovatie brengt ons vooruit. Wij voorzien je graag van waardevol advies op strategisch niveau en fiscaal gebied. Zo helpen wij jou om winstgevender te worden.

“De collega’s van Visser & Visser Barendrecht hebben passie voor hun vak en staan klaar om de ondernemers uit de regio van dienst te zijn.”
– Marco Ruit, accountant

Innovatie brengt ondernemers in Barendrecht verder

Op ieder moment van de dag inzicht in de resultaten van jouw onderneming verkrijgen? Dankzij het dashboard dat iedere klant van Visser & Visser Barendrecht verkrijgt, kun je periodiek jouw financiële situatie volgen in een duidelijk visueel overzicht. Je administratie wordt dankzij digitale hulpmiddelen als deze vele malen efficiënter. Ook wanneer je andere wensen hebt voor het dashboard, zoals de toevoeging van operationele inzichten, is dit allemaal mogelijk. Innovatieve technieken zorgen voor een vooruitstrevende bedrijfsstrategie.

Onze aanspreekpunten van vestiging Barendrecht!

Met een groot team van specialisten staan wij voor jou klaar. Maak alvast kennis met een aantal van onze specialisten in Barendrecht.

Aanspreekpunt
Marco Ruit
Partner
Aanspreekpunt
Matthijs Waleboer
Relatiemanager
Aanspreekpunt
Pieter Hoogendijk LLM
Manager belastingadviseur
Aanspreekpunt
Ger Visser
Accountant
Aanspreekpunt
Rutger van den Berg AA
Accountant
Aanspreekpunt
Wim Pietjouw
Director belastingadviseurs

Onze accountants & belastingsadviseurs kijken vooruit

Als jouw accountant in Barendrecht staan we zowel op het zakelijke vlak als op het privégebied naast je. We kijken graag samen met jou vooruit, maar zijn daarbij absoluut niet bang om ook anders te kijken.

Accountancydiensten door Visser & Visser

Elke onderneming is uniek. Daarom bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan. Met het beste resultaat voor ogen voor jouw onderneming, bieden wij jou vele diensten aan. Onze accountancydiensten variëren van het inboeken van de administratie tot het geven van strategische adviezen en belastingadvies. Onze accountants in Barendrecht pakken alle zaken voor je op waar je zelf de tijd of kennis niet voor hebt.

Maatwerk en belastingadvies op maat

Onze belastingadviseur in Barendrecht gaat deskundig en efficiënt te werk. In vrijwel alle gevallen is de aangifte het sluitstuk van een op jouw bedrijf toegespitst advies over de meest optimale fiscale situatie. Wij bieden doordachte en duidelijke belastingadviezen voor jouw onderneming in Barendrecht. Onze accountants en belastingadviseurs maken maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving worden geboden. Een discussie met de Belastingdienst gaan onze belastingadviseurs dan ook niet uit de weg. Hierdoor ontstaan oplossingen waarmee je geld kunt besparen.


Specialistische kennis over fiscale en juridische zaken

Onze financieel specialisten zijn uitermate goed thuis in de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Buiten dit specialisme hebben onze accountants en belastingadviseurs veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. In de praktijk lopen deze ingrijpende processen veel soepeler als er fiscaal tijdig geanticipeerd is. Het proces loopt dan niet alleen sneller, maar bespaart je ook veel geld.

Accountants- en belastingcontrole in Barendrecht

Horizontaal Toezicht is een vorm van risicoanalyse die wordt toegepast in de belastingscontrole. Veel ondernemingen zijn in de afgelopen jaren door onze belastingadviseurs begeleid naar Horizontaal Toezicht. Ook jouw onderneming in Barendrecht heeft de mogelijkheid om via ons eigen convenant te profiteren van alle voordelen van Horizontaal Toezicht. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Alle leden zijn gebonden aan strikte beroepsregels en een eigen tuchtrechtspraak.

Heb je een accountant of belastingadviseur nodig in Barendrecht?

Woon je in Barendrecht of is jouw bedrijf gevestigd in Barendrecht of omgeving en heb je vragen? Of wil je kennismaken met één van onze specialisten? Vanuit ons administratiekantoor aan de Bijdorp Oost in Barendrecht opereren we in de wijde omgeving van Barendrecht. Onze accountants en belastingadviseurs in Barendrecht staan voor je klaar om je verder te helpen met al je vragen over jouw onderneming en de cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we je graag van dienst.

Ook wanneer u een accountant of belastingadviseur zoekt voor jouw bedrijf in Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht of Strijen staan wij voor je klaar. Ondernemers uit de hele regio Voorne-Putten, Ridderkerk, Rotterdam Rijnmond en de Hoeksche Waard helpen wij namelijk graag groeien. Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Bijdorp Oost 60, 2992 LA Barendrecht
Postbus 223, 2990 AE Barendrecht

+31(0) 883377200
barendrecht@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Marco Ruit
Partner
+31 627 140 359
Over Visser & Visser

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.