Zoekt u een accountant in Amsterdam? Ons team in de hoofdstad van Nederland bestaat uit ervaren accountants, belastingadviseurs, fiscalisten en financieel adviseurs die uw organisatie van een totaaladvies kunnen voorzien. Bovendien is onze vestiging in Amsterdam als internationaal georiënteerd kantoor aangesloten bij het Prime Global Netwerk.

Om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten met uw onderneming in Noord-Holland, heeft u actuele stuurinformatie nodig waar u op kunt bouwen. Onze accountants in Amsterdam voorzien u van deze informatie, signaleren proactief kansen en staan naast de ondernemer. Want samen komen we verder. 

Meer dan een administratiekantoor

Bij Visser & Visser Amsterdam krijgt u van ons meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze meerwaarde zit in het geven van advies bij de cijfers. Onze accountants, belastingconsulenten, financieel adviseurs en fiscalisten in Amsterdam voorzien u daarom niet alleen van de juiste cijfers, maar ook van advies om uw onderneming op de juiste manier (bij) te sturen. Dit alles voeren wij altijd samen met en in overleg met u uit, want bij Visser & Visser geloven we in samenwerking. Actueel inzicht in uw Amsterdamse onderneming is ons uitgangspunt, innovatie is onze gezamenlijke kracht! Uw accountant uit Noord-Holland creëert dan ook de verbinding tussen mens en data om uw onderneming verder te helpen. 

Accountant in Amsterdam verbindt mens en data

Vanuit twee van onze culturele waarden, 'menselijk' en 'innovatief', verbinden wij data en mens. Praktisch gezien vertalen wij data-analyse, dashboards en jaarrekeningen samen met u naar nuttig en bruikbaar advies. Als klant van Visser & Visser Amsterdam krijgt u een dashboard aangeboden waarin u periodiekinzicht verkrijgt in uw financiële situatie. Een helder en grafische overzicht maakt de cijfers toegankelijk! 

Innovatie in het MKB is van groot belang. Bij Visser & Visser zijn we hier continu mee bezig. Ook onze accountants en financieel adviseurs in Amsterdam gebruiken de meest moderne automatiseringsproducten om te monitoren hoe uw onderneming ervoor staat. Zij vormen een proactieve sparringpartner en brainstormen graag met u mee om tot een gedegen bedrijfsadvies te komen. Een nieuwe strategie? Bedrijfsoverdracht? Uitbreiding? Of voorbereiding op uw oude dag? Naast controle van de cijfers, stelt uw persoonlijke fiscalist ook al deze aspecten van een onderneming aan de kaak. 

Accountant Vestiging Amsterdam

Ondernemen in Amsterdam

Als uw belastingadviseur en accountant in Amsterdam staan we zowel op zakelijk vlak als op privégebied naast u. We kijken graag samen met u vooruit, maar zijn daarbij niet bang om ook met een andere, vernieuwende blik te kijken. Dit doen we vanuit ons kantoor in Amsterdam, zodat we goed weten wat in uw regio speelt. Bent u op zoek naar een accountant in Noord-Holland die de regio goed kent? 

Lees hier verhalen van ondernemers uit de regio

Visser & Visser accountantskantoor Amsterdam

Accountancydiensten door Visser & Visser Amsterdam

Op het gebied van accountancy bieden wij vele diensten aan. Dit loopt uiteen van het inboeken van de administratie tot het geven van strategische adviezen en belastingadvies. Als het aankomt op de diensten die u aan ons overlaat, stellen wij ons uitermate flexibel op. Als het aan ons ligt, pakt onze accountant in Amsterdam alle zaken op waar u zelf de tijd of kennis niet voor heeft. Omdat elke onderneming uniek is, bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan. Daarbij houden we het beste resultaat voor uw onderneming voor ogen. 

Een greep uit onze diensten

Bekijk hier het aanbod van onze diensten. Heeft u een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze financieel adviseur of accountant in Amsterdam, Noord-Holland. 

Heeft u een accountant nodig in Amsterdam?

Woont u in Amsterdam of is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam en heeft u vragen? Of wilt u kennismaken met één van onze specialisten? Vanuit onze mooie locatie aan het Gustav Mahlerplein opereren we in de wijde omgeving van Amsterdam. Van half negen tot vijf uur kunt u ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancyvragen in heel Noord-Holland. Dus ook wanneer u een accountant, fiscalist, financieel adviseur of belastingconsulent zoekt voor uw bedrijf in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of Zaandam, staan wij voor u klaar. Ondernemers uit de regio helpen wij namelijk graag groeien. Visser & Visser beschikt bovendien over vestigingen in heel Nederland. 

Onze accountants en belastingadviseurs in Amsterdam staan voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen over uw onderneming en de cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst. 

Onze aanspreekpunten bij vestiging Amsterdam!

Met een groot team van specialisten staan wij voor u klaar. Maak alvast kennis met een aantal van onze specialisten in Amsterdam.

Contact met vestiging Amsterdam?

Wilt u Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs Asmterdam graag inschakelen om uw onderneming verder te helpen? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij helpen u met alle plezier!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}