Jouw accountant in Amsterdam

Is jouw bedrijf op zoek naar een persoonlijke partner voor accountancy en internationale vraagstukken? Welkom bij Visser & Visser Amsterdam. Wij zijn een regionaal kantoor, maar maken ook trots deel uit van de landelijke organisatie Visser & Visser. Samen met ruim 450 medewerkers bedienen we het volledige spectrum aan financiële dienstverlening. We geloven dat we samen vooruit komen. Samen met elkaar en samen met jou. We ondersteunen jou in alle aspecten van jouw ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht.

Jouw accountant in Amsterdam

Zoek je een accountant in Amsterdam?

Ons team in de hoofdstad van Nederland bestaat uit ervaren accountants, belastingsadviseurs, fiscalisten en financieel adviseurs die jouw organisatie van een totaaladvies kunnen voorzien. Bovendien is onze vestiging in Amsterdam als internationaal georiënteerd kantoor aangesloten bij het PrimeGlobal-netwerk. Hoe ver uw ambities ook reiken: Visser & Visser Amsterdam realiseert ze samen met jou. Om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten met jouw onderneming in Noord-Holland, heb je actuele stuurinformatie nodig waar je op kunt bouwen. Onze accountants in Amsterdam voorzien je van deze informatie, signaleren proactief kansen en staan naast de ondernemer. Want samen gaan we altijd vooruit.

“Globalisering is niet te stoppen. Elke ondernemer die het avontuur in het buitenland aangaat kan rekenen op onze kennis en vooral onze inzet.”
– Erik Klop, belastingadviseur

Meer dan een accountantskantoor

Bij Visser & Visser Amsterdam krijg je van ons meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze meerwaarde zit in het geven van advies bij de cijfers. Onze accountants, belastingconsulenten, financieel adviseurs en fiscalisten in Amsterdam voorzien je daarom niet alleen van de juiste cijfers, maar ook van advies om je onderneming op de juiste manier (bij) te sturen. Dit alles voeren wij altijd samen met en in overleg met jou uit, want bij Visser & Visser geloven we in samenwerking. Jouw accountant uit Noord-Holland creëert dan ook de verbinding tussen mens en data om je onderneming verder te helpen. 

Accountant in Amsterdam verbindt mens en data

Vanuit twee van onze culturele waarden, 'menselijk' en 'innovatief', verbinden wij data en mens. Praktisch gezien vertalen wij data-analyse, dashboards en jaarrekeningen samen met jou naar nuttig en bruikbaar advies. Als klant van Visser & Visser Amsterdam krijg je een dashboard aangeboden waarin je periodiek inzicht verkrijgt in jouw financiële situatie. Een helder en grafische overzicht maakt de cijfers toegankelijk! Innovatie in het MKB is van groot belang. Bij Visser & Visser zijn we hier continu mee bezig. Ook onze accountants en financieel adviseurs in Amsterdam gebruiken de meest moderne automatiseringsproducten om te monitoren hoe jouw onderneming ervoor staat. Zij vormen een proactieve sparringpartner en brainstormen graag met je mee om tot een gedegen bedrijfsadvies te komen. Een nieuwe strategie? Bedrijfsoverdracht? Uitbreiding? Of voorbereiding op uw oude dag? Naast controle van de cijfers, stelt jouw persoonlijke fiscalist ook al deze aspecten van een onderneming aan de kaak. 

Kennismaken met een accountant of belastingadviseur in Amsterdam?

Woon je in Amsterdam of is jouw bedrijf gevestigd in Amsterdam en heb je vragen? Of wil je kennismaken met één van onze specialisten? Vanuit onze mooie locatie aan het Gustav Mahlerplein opereren we in de wijde omgeving van Amsterdam. Van half negen tot vijf uur kunt u ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancyvragen in heel Noord-Holland. Dus ook wanneer je een accountant, fiscalist, financieel adviseur of belastingconsulent zoekt voor jouw bedrijf in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of Zaandam, staan wij voor je klaar. Ondernemers uit de regio helpen wij namelijk graag groeien. Visser & Visser beschikt bovendien over vestigingen in heel Nederland.

Ondernemen in Amsterdam

Als je belastingadviseur en accountant in Amsterdam staan we zowel op zakelijk vlak als op privégebied naast je. We kijken graag samen met jou vooruit, maar zijn daarbij niet bang om ook met een andere, vernieuwende blik te kijken. Dit doen we vanuit ons kantoor in Amsterdam, zodat we goed weten wat in jouw regio speelt.

Hoe kunnen we jou vooruit helpen?

Gebouw Vinoly aan Gustav Mahlerplein 2
1082 MA, Amsterdam
Postbus 19067, 3001 BB Rotterdam

+31(0) 883377200
amsterdam@visser-visser.nl

Bereikbaarheid:
ma t/m vr: 8.30 - 17.00 uur

Erik Klop
Partner
+31 610 269 770

Over Visser & Visser

Visser & Visser is een organisatie bestaande uit ruim 450 specialisten binnen verschillende vakgebieden. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij jou uit de regio.

Vanuit het platform voor ondernemerschap helpt en adviseert Visser & Visser ondernemers bij alle onderdelen van de ontwikkeling en uitvoering van een bedrijfsstrategie.