Accountant Alphen aan den Rijn

Wanneer je het maximale resultaat uit jouw onderneming wil halen, dan kun je niet zonder betrouwbare en accurate stuurinformatie. Jouw accountant kan voor deze informatie zorgen. Van een accountant van Visser & Visser krijg je niet alleen de nodige cijfers, maar vooral het advies bij de cijfers. Samen gaan we altijd vooruit.

Accountant Alphen aan den Rijn

Automatisering en in de cloud

Het tijdperk waarin de administratie op papier werd gedaan, ligt inmiddels achter ons. Dat geldt ook voor bedrijven in het MKB. Als accountant geven we onze klanten in Alphen aan den Rijn graag zo gericht mogelijk advies. Om dat te kunnen doen, werken we vanuit onze vestiging in Gouda met de allernieuwste automatiseringsproducten. Hiermee monitoren we hoe jouw onderneming ervoor staat en zien we of het nodig is om bij te sturen.

We maken intensief gebruik van de online jaarrekening. Hiermee hebben onze accountants op elk moment inzicht in de ontwikkelingen van jouw onderneming. Interessante bevindingen uit het dashboard worden met jou gedeeld. Het grote voordeel hiervan is dat we kansen tijdig weten te signaleren.

Als jouw accountant in Alphen aan den Rijn staan we zowel zakelijk als privé naast je. We kijken graag vooruit met jou en zijn daarbij niet bang om ook anders te kijken.

Diensten van onze accountant in Alphen aan den Rijn

Als accountantskantoor hebben wij een zeer brede dienstverlening. Zo kunnen wij de administratie voor jou inboeken, maar kun je ook bij ons terecht voor goed onderbouwd strategisch advies. We stellen ons flexibel op ten aanzien van de diensten die je aan ons uitbesteedt. Onze accountant gaat voor jou aan de slag met de werkzaamheden waar je zelf de tijd of kennis niet voor hebt. Omdat je als klant uniek bent, leveren wij altijd een oplossing op maat.

Een greep uit onze diensten

  • Inrichten of voeren van uw administratie

  • Samenstellen jaarrekening

  • Verrichten periodiek fiscaal werk

  • Verzorgen salarisadministratie

  • Controle en certificering van financiële verantwoordingen

  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting

  • Begeleiding bij financiële meerjarenplanning

  • Belasting Advisering

Hoe kunnen we jou vooruit helpen

Burgemeester Jamessingel 41, 2803 WV Gouda
Postbus 3102, 2800 CE Gouda

+31(0) 883377200
gouda@visser-visser.nl

Bereikbaarheid: ma t/m vr : 8.30 - 17.00 uur

Mr. Johan Bremmer
Senior belastingadviseur
+31 623 537 093