Stuurinformatie

Altijd en overal 
inzicht

Stuurinformatie

Gebruiksvriendelijke dashboards

U wilt meer grip op bedrijfsprocessen? Kies dan voor slimme bedrijfsvoering op basis van operationele en financiële stuurinformatie, onafhankelijk van uw bronsystemen. Wij bieden u analyse, inzicht en actie. Adequate managementinformatie is van belang voor een juiste aansturing van uw organisatie. Kritische prestatie-indicatoren (KPI's) geven met een enkel getal de status van een organisatie(onderdeel) aan. Met KPI-dashboards helpen we u bij het sturen van uw bedrijfsactiviteiten. Deze KPI-dashboards bieden op intuïtieve, gebruiksvriendelijke manier inzicht in alle bedrijfsgegevens. Hiermee beschikt u over juiste en betrouwbare stuurinformatie. Deze bedrijfsinformatie kunt u op elk gewenst niveau analyseren. Of u nu op zoek bent naar relevante input voor beslissingen, een risico-inschatting moet doen of een performancemeting wilt. Een KPI-dashboard geeft grip op uw bedrijfsprocessen en stelt tijdig de juiste informatie beschikbaar voor het management.

 

Ontwikkeling en implementatie

Bent u op zoek naar ondersteuning bij de ontwikkeling en implementatie van prestatie-indicatoren? Voor een succesvolle implementatie beginnen we met een nulmeting. Hierbij brengen we in kaart wat werkt en wat niet. U krijgt een praktische informatiematrix met prestatie-indicatoren waarmee u uw organisatie succesvol kunt sturen. In deze matrix staat ook welke meetinstrumenten we hiervoor gebruiken en in welke systemen we de metingen vastleggen.

 

Maak kennis met Refine-IT

Vanwege het belang en specialisme van IT hebben we onze activiteiten ondergebracht in een gespecialiseerde businessunit onder de naam Refine-IT. Ondernemers in uiteenlopende branches maken gebruik van de business intelligence oplossingen van Refine-IT. Onze ervaring op het gebied van de (financiële) informatievoorziening vormt de basis voor elk nieuw dashboard. Met gebruikersvriendelijke en intuïtieve oplossingen zoals Qlik, QlikView QlikSense. De inhoud van een KPI-dashboard is echter altijd bedrijfsspecifiek. Onze ervaring op het gebied van de (financiële) informatievoorziening vormt de basis voor elk nieuw dashboard. Deze kennis combineren we met robuuste Business Intelligence (BI) technieken van Qlik (Qlikview, QlikSense, nPrinting) en Microsoft (PowerBI, MS SQL).

Meer weten over de mogelijkheden van interactieve en klantspecifieke dashboards? Ga naar de RefineIT website

Onze specialisten

“ Innovation is the only way to win ”

drs. Wilco Schellevis Senior IT Adviseur

“ Don't make the process harder than it is ”

Arnoud van der Heiden IT Adviseur

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie