Alle ontbijtbijeenkomsten zijn alweer achter de rug en we kunnen terugkijken op geslaagde ochtenden. 

Harold van den Berge, Wim Pietjouw en Han Brandsen hebben u bijgepraat over de gevolgen van het Belastingplan 2020 voor uw onderneming. In de presentaties namen zij een aantal actiepunten met u door, waaronder de tariefwijzigingen, de fiscale aftrek voor elektrische auto’s en de rekening courantmaatregel.

Tijdens de inspiratiesessie in Ridderkerk gingen ondernemers Sander Ros, Wilco Schellevis en Jan Verwoerd en wethouder Arnoud Proos met elkaar in gesprek over innovatie. In Stellendam was Marlies Mulder aanwezig om te vertellen over Smart Water, een initiatief om onderwijs, overheid en ondernemers op Goeree-Overflakkee met elkaar te verbinden. In Gorinchem duidde Ester Barendregt, hoofd RaboResearch Nederland, de prestaties en de plannen van het kabinet met betrekking tot de koopkracht, het welzijn van Nederlanders op de lange termijn en de vastgelopen huizenmarkt. Tijdens het onbijt in Apeldoorn vertelde Rolof Mulder met passie over zijn levenswerk Hospitainer. Hij gaf zijn visie op zakendoen en je horizon verbreden.

Wilt u de presentatie nog even bekijken of de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2020 doornemen? Klik hier voor de presentatie's van Harold van den Berge, Wim Pietjouw en Han Brandsen! Klik hier voor de presentatie van Marlies Mulder en hier voor de presentatie van Ester Barendregt.

Voor de foto's verwijzen we u naar Facebook.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur