Pensioenadvies

Inzicht en grip. 
Nu en later

Pensioenadvies

Pensioen is complexe materie en verdient om die reden uw hoogste aandacht. Wist u dat pensioenregelingen de duurste secundaire arbeidsvoorwaarde zijn? Door de juiste keuzes te maken, bespaart u veel geld en verkleint u risico’s. De pensioenadviseurs van Visser & Visser geven u een onafhankelijk en deskundig pensioenadvies. Daarbij richten zij zich vooral op werkgevers, leden van ondernemingsraden en advocaten.

 

Pensioenadvies en fiscale gevolgen

De kosten van een pensioenregeling zijn voor een werkgever een forse jaarlijkse investering. Wilt een pensioenregeling verlengen of opzetten? Of een pensioengat laten berekenen? Mogelijke kostenbesparingen en risico’s brengen wij in kaart. Ook maken wij de fiscale gevolgen van uw pensioenregeling inzichtelijk. Een betrouwbare pensioenberekening geeft u meer grip en zekerheid.

 

Onafhankelijke adviezen en begeleiding

Voor leden van een ondernemingsraad bieden wij onafhankelijk advies en begeleiding bij wijzigingen van de pensioenregeling. Daarnaast adviseren wij advocaten over de fiscale en juridische consequenties voor het pensioen. Ook voor begeleiding van werkgevers op het gebied van pensioencommunicatie en voorlichting over pensioenen verzorgen wij presentaties voor het personeel. In heldere en eenvoudige taal.

 

Onze specialisten

“ Ontzorgen en belasting besparen; samen komen we verder ”

mr. Sjoerd van der Draai Belastingadviseur Manager

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie