Werkwijze en visie

Strategische adviezen

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. We leveren niet alleen cijfers op, we zorgen ervoor dat die cijfers u iets opleveren. Dat doen we met strategische adviezen gebaseerd op uw meest actuele cijfers. Dankzij onze gerichte stuurinformatie en coaching bereiken we samen een beter resultaat. Samen, want bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor.

 

Aanspreekpunt en inspirator

Voor ons is iedere klant uniek. Iedereen heeft een ander punt op de horizon waar hij of zij naartoe wil. Daarom krijgt u bij Visser & Visser een eigen aanspreekpunt. Onze mkb-specialisten lossen voor u gericht problemen op, maar zijn ook inspirator. Want het is altijd goed om iemand naast u te hebben die vertrouwd is met de reis. Hij ondersteunt u over de volle breedte. Hij luistert, denkt positief kritisch mee en geeft u gevraagd en ongevraagd adviezen. Iemand die samen met u, hoe dan ook, uw doel gaat bereiken.

Uw mkb-specialist werkt met dashboards en online tools waarin uw actuele cijfers zijn verwerkt. Zo heeft u altijd en overal real time informatie beschikbaar over uw onderneming, wel zo fijn. Voor de juiste interpretatie van de cijfers kunt u rekenen op uw specialist. Hij wordt bijgestaan door een team professionals. Zo komt alle kennis en ervaring uit onze organisatie u direct ten goede. En helpen we uw ambitie waar te maken, want om van een droom een doel te maken is meer nodig dan cijfers.

Altijd dichtbij

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met elf vestigingen en circa 260 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio.