Werkwijze en visie

Strategische adviezen

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. We leveren niet alleen cijfers op, we zorgen ervoor dat die cijfers u iets opleveren. Dat doen we met strategische adviezen gebaseerd op uw meest actuele cijfers. Dankzij onze gerichte stuurinformatie en coaching bereiken we samen een beter resultaat. Samen, want bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor.

 

Aanspreekpunt en inspirator

Voor ons is iedere klant uniek. Iedereen heeft een ander punt op de horizon waar hij of zij naartoe wil. Daarom krijgt u bij Visser & Visser een eigen aanspreekpunt. Onze mkb-specialisten lossen voor u gericht problemen op, maar zijn ook inspirator. Want het is altijd goed om iemand naast u te hebben die vertrouwd is met de reis. Hij ondersteunt u over de volle breedte. Hij luistert, denkt positief kritisch mee en geeft u gevraagd en ongevraagd adviezen. Iemand die samen met u, hoe dan ook, uw doel gaat bereiken.

Uw mkb-specialist werkt met dashboards en online tools waarin uw actuele cijfers zijn verwerkt. Zo heeft u altijd en overal real time informatie beschikbaar over uw onderneming, wel zo fijn. Voor de juiste interpretatie van de cijfers kunt u rekenen op uw specialist. Hij wordt bijgestaan door een team professionals. Zo komt alle kennis en ervaring uit onze organisatie u direct ten goede. En helpen we uw ambitie waar te maken, want om van een droom een doel te maken is meer nodig dan cijfers.

Altijd dichtbij

Visser & Visser is een middelgroot kantoor met tien vestigingen en circa 270 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio. 

Om deze video te bekijken. Dien je cookies te accepteren.