Organisatie

Visser & Visser is een middelgroot, top 30 kantoor met elf vestigingen en circa 270 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio. Bij iedere vestiging vindt u administratieve, financiële en fiscale diensten onder één dak. U krijgt geen losse adviezen, maar een totaaladvies

 

Onderscheidende cultuur

Alles wat we bij Visser & Visser doen, doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers en samen met onze specialisten. Het is een manier van werken die verankerd is in onze cultuur. En die cultuur hebben we omschreven in zes belangrijke waarden die voor ons aan de basis staan van die samenwerking. Zo zullen we er bij Visser & Visser altijd voor zorgen dat we professioneel en behulpzaam zijn. We denken en werken oplossingsgericht en innovatief en we zijn gemotiveerd om het beste uit ons talent en onze expertise te halen. En daarbij zullen we er altijd voor zorgen dat we onze opdrachtgevers menselijk benaderen, want samenwerken gaat altijd over mensen. Dát is de cultuur die u bij Visser & Visser kunt verwachten en dát is de manier waarop we werken: samen!

Structuur
Visser & Visser heeft een partnerstructuur. De partners zijn verantwoordelijk voor de missie, visie en de strategie van Visser & Visser en functioneren als een algemene vergadering van aandeelhouders. Een Centrale Directie stuurt de organisatieonderdelen aan en legt daarbij verantwoording af aan de AvA. De Centrale Directie wordt gevormd door Jan van Maaren AA, Jaco Slingerland AA en Steef Visser RA.

De verantwoordelijkheden liggen bij Visser & Visser zo laag mogelijk in de organisatie. Flexibiliteit en slagvaardigheid zijn daarbij gewaarborgd om onze dienstverlening aan u zo optimaal mogelijk te houden. 

 

De partners van Visser & Visser

“ Vertrekpunt is een relatie gebaseerd op inhoud ”

drs. Jaap van Beek RA Partner

“ Innovation is the only way to win ”

drs. Wilco Schellevis Partner

“ Cijfers vertalen, koers bepalen! ”

Jaco Slingerland AA Partner

“ Je hoeft geen ander mens te worden, om dingen eens anders aan te pakken ”

Ger Visser RA Partner

“ Creatief in oplossen. Tot in de puntjes! ”

Jan van Maaren AA Partner

“ Hard als het moet, zacht als het kan ”

drs. Jurgen Boer RA Partner

“ Wij hebben Visie, Inspiratie en Aandacht voor de ondernemer ”

Steef Visser RA Partner

“ Persoonlijk. Praktisch. Professioneel. ”

Marcel Fierens AA Partner

“ Voor u, door kwaliteit gedreven ”

drs. Leo van der Stelt RA Partner

“ Alleen loop je sneller, maar samen loop je verder ”

drs. Hans Everse AA Partner

“ Committed to solutions ”

mr. Erik Klop Partner

“ It's not how much you earn, it's how much you keep ”

mr. Harold van den Berge Partner

“ Innovatief en creatief denker ”

Arie Plug RA Partner

“ Aangenamer kan ik het voor u maken ”

Marco Ruit AA Partner