Klanten vertellen

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers.  Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende branches, verspreid over Nederland en zelfs daarbuiten. Samen met Visser & Visser maken ze hun ambitie waar. Wilt u weten welke ondernemingen dat zijn en wat hun unieke verhaal is? Hieronder vindt u een serie interviews met klanten van Visser & Visser.

Krijn Ratsma

Krijn Ratsma van Energieke Regio is elke dag met zijn passie bezig: energie besparen.  'Haal je energie uit de dag en niet uit de nacht. Oftewel: zorg dat je elke dag met je passie bezig kunt zijn.' Lees hier het interview.

Hans van Ede van Apotheek Botlek: 'Onze grote kennis van geneesmiddelen maakt dat wij een gewaardeerde adviseur zijn voor patiënten en huisartsen'. Lees hier het interview.

 

Dirk en Wim Plugge van D. Plugge Zeevisgroothandel: "Het is hard werken en lange dagen maken. Maar als handelaar maakt een uurtje meer of minder niet veel uit". Lees hier het interview.

 

Jan Nederlof van Nedco: "Eigenlijk zijn al onze bedrijfsonderdelen ontstaan door zaken die toevallig op ons pad kwamen en waar we handel in zagen. Lees het interview hier.


Van der Valk de Cantharel
Bob Zeeuw van der Laan van Van der Valk de Cantharel: "Beleving is heel belangrijk bij het runnen van een hotel. Wij willen onze gasten een unieke beleving schenken." Lees het interview hier.

Skippy RentGert Huisman van Skippy-Rent: ‘We zijn er voor de klant en zetten alles op alles om aan zijn wensen te voldoen." Lees het interview hier.

Lindehaeghe
Lindenhaeghe is een opleidings- en exameninstituut voor financieel professionals. Directeur Mike Schilperoort vertelt hier over zijn visie en dagelijkse uitdagingen. 

De Ijshoeve
De IJshoeve maakt biologisch ijs van Jersey koeien. En die zijn happy!
Lees hier het verhaal van De IJshoeve

DB KeukensArjan van Dijke van DB Keukens: "Ondernemen betekent je boerenverstand gebruiken."
Lees hier het interview.

Trital SafetyDe broers Jan en Theo de Vliegh van Trital Safety: "We zijn volwassenen geworden in het zakendoen."
Lees hier het interview.


Wencop werkt landelijk, is gespecialiseerd in daktuinen en legt tuinen aan, doet straatwerk en de aanleg en het onderhoud van sportterreinen. Lees hier hun verhaal.