De tijd waarin we nu leven vraagt om oplossingsgericht denken, creativiteit en innovatie. Veel ondernemers zitten met uitdagingen rondom hun bedrijfsvoering en vinden andere manieren van werken. Op deze pagina delen wij 'Lessons Learned': hoe hebben zij het aangepakt? Wat werkt wel en wat niet? 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Accountantskantoren in crisistijd: klanten bijstaan vanuit huis

Accountantskantoren zien door de coronacrisis een stevige toename in vragen van klanten, maar zitten ook met uitdagingen rondom hun eigen bedrijfsvoering. Hoe ga je als kantoor om met de coronacrisis, zowel intern als naar de klant toe? Vijf accountantskantoren over hun crisisaanpak. "Ook in deze tijd hebben we onze positie in acht te nemen." Lees het artikel op accountant.nl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Best practices in coronatijd

Hoe houd je je bedrijf en je medewerkers vitaal in deze tijd? De vraag die centraal stond in het webinar Lessons Learned. Kijk het webinar hier terug als u het gemist    heeft.

In deze blog over het webinar Lessons Learned vindt u    de belangrijkte tips van onze adviseurs op een rij. 

 

 

 

 

 

 

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur