Afgelopen dinsdag werd op Prinsjesdag het Belastingplan voor 2020 gepresenteerd, een spannend moment voor ondernemers. Want, welke wijzigingen gaan mij als ondernemer en mijn onderneming raken? En waar moet ik actie op ondernemen? Klanten van Visser & Visser ontvingen de persoonlijke antwoorden op deze vragen vandaag al in hun mailbox!

Door het koppelen van de Prinsjesdagmaatregelen aan het unieke klantprofiel, is voor onze klanten een persoonlijke mail samengesteld met daarin klantspecifieke adviezen. Voor het opstellen van het unieke klantprofiel is data vanuit verschillende bronnen gecombineerd, zoals financiële data, fiscale aangiften, de salarisadministratie en openbaar toegankelijke bronnen. Partner Erik Klop: “We doen dit nu voor het vijfde jaar op rij. Het versturen van zo’n persoonlijke mailing is echt uniek. We vertalen de algemene plannen direct door naar de persoonlijke situatie van de ondernemer. Een nieuwe manier van adviseren, waarmee we de toekomst omarmen en mens en data met elkaar verbinden.”

Kenmerkend voor de dienstverlening van Visser & Visser is het gebruik maken van enerzijds de beschikbare data die aanwezig is en anderzijds een persoonlijke aanpak. De persoonlijke Prinsjesdagmailing is daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast organiseert Visser & Visser ook dit jaar weer de Prinsjesdagontbijten op vijf verschillende locaties.

Wilt u volgend jaar ook zo snel op de hoogte zijn van de gevolgen van het Belastingplan op uw persoonlijke situatie? Neem contact met ons op!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur