Afgelopen maandag werden de ondernemersprijzen Hoeksche Waard 2019 uitgereikt tijdens het ondernemersgala op Partyschip de Marlina. In het openingswoord benadrukte wethouder Paul Boogaard het belang van het verbinden van ondernemers met elkaar. Om te praten over ondernemerschap, mogelijkheden en ambities. Dat is iets waar Visser & Visser zich als sponsor van dit evenement in kan vinden: ondernemers verbinden en samen verder komen.

Tijdens een heerlijk diner werden de verschillende prijzen uitgereikt: de Startersprijs, de Retailprijs, De Social Impact Award en ondernemersprijs de Hoeksche Pluim. Onderneemster Stefanie Verrijp van Kinderopvang Kivido viel de eer te beurt de Hoeksche Pluim te winnen. Waarom Kivido? “Omdat ze zo verrassend is. Ze combineert innovatie met durf en ze gaat door tot de minister als het nodig is”, aldus jurylid Peter Alexander Van ’t Hof, winnaar van de Hoeksche Pluim 2017.

Visser & Visser feliciteert de winnaars van deze mooie prijzen. Het Ondernemersgala is een geweldige gelegenheid om ondernemers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur