Florijnz Corporate Finance heeft een marktanalyse gemaakt van de snelstgroeiende MKB-bedrijven in Nederland die diensten leveren op het gebied van data-science aan andere ondernemingen. Visser & Visser is trots om te vermelden dat Growteq, de gespecialiseerde IT businessunit van Visser & Visser, een plaats heeft weten te bemachtigen in de Data Science Top 50.

Florijnz Corporate Finance stimuleert partijen om onderlinge samenwerkingen op te zoeken en met elkaar onze samenleving meer “data driven” te maken. Ze deed onderzoek naar de snel ontwikkelende spelers van de Data Science markt en de verschillende strategieën die zij gebruiken om zich te onderscheiden en te groeien. Growteq is één van die spelers en helpt organisaties te groeien door inzet van technologie, zodat processen efficiënter en gebruiksvriendelijker worden.

Tijdens het MKB Data Science event op vrijdag 17 mei aanstaande organiseert Florijnz in samenwerking met de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en De Breed & Partners de uitreiking van de Top 3 voor 2019.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur