Visser & Visser en Payt hebben een volgende stap gezet in hun samenwerkingsrelatie: met ingang van vandaag is Visser & Visser de eerste Payt Certified Partner. Dit betekent dat Visser & Visser Payt aanbiedt bij haar eigen klanten en helpt bij een vlotte en zorgeloze implementatie ervan. Steef Visser (accountant en partner Visser & Visser): “Als vooruitstrevend kantoor spelen we graag in op nieuwe ontwikkelingen. Gebruik maken van Payt levert ons een volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer op en een versnelde cashflow. Daarmee maken we een grote efficiëntieslag. Ook voor onze klanten heeft het gebruik van Payt voordelen: sneller en eenvoudig debiteurenbeheer, volledig automatisch, meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie in een online omgeving.”

Samenwerking

Sander Kamstra (directeur Payt): "De samenwerking met een accountantskantoor als Visser & Visser is heel logisch. Payt levert heel geavanceerde software voor debiteurenbeheer. Visser & Visser weet veel van de bedrijfsprocessen van haar klanten. Gezamenlijk kun je dan de best mogelijke keuzes maken bij de inrichting van het debiteurenbeheer. Maar ook bij de uitvoering ervan kan Visser & Visser een belangrijke ondersteunende rol spelen. Ik verwacht dat Visser & Visser hiermee ook buiten de bestaande klantenkring in een behoefte kan voorzien”.

Voordelen van Payt

Payt biedt een actueel overzicht van openstaande facturen, de mogelijkheid om snel en gemakkelijk via iDeal te betalen en directe communicatie over facturen in een online omgeving. Bovendien biedt Payt via een koppeling met New10 een eenvoudige mogelijkheid voor financiering van openstaande facturen.

Facturen sneller betaald krijgen, meer inzicht in uw debiteuren en een betere cashflow? Visser en Visser helpt u graag bij een slim debiteurenproces met gebruik van de software van Payt.

Meer weten? Ga naar de website

Visser & Visser, voor een vlekkeloze implementatie van voorbereiding tot livegang.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur