Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf deze datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De AVG legt meer verantwoordelijkheid bij u als organisatie. U moet namelijk aan kunnen tonen dat u aan de privacyregels voldoet. De nieuwe regels dwingen u om goed na te denken over hoe uw organisatie persoonsgegevens verwerkt en beschermt. De verantwoordingsplicht houdt in dat u moet kunnen aantonen dat uw verwerkingen aan de regels van de AVG voldoen. Door te voldoen aan uw verantwoordingsplicht levert u een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het grondrecht van mensen op privacy.

Heeft u alles rondom de nieuwe wetgeving geregeld? Visser & Visser heeft zich met een specialistisch team verdiept in de nieuwe wet- en regelgeving. Vanuit deze specialisme adviseren we over de acties die voortvloeien uit de nieuwe wetgeving. U kunt hierover meer lezen op www.visser-visser.nl/accountancy/avg

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste weg binnen deze materie. Inmiddels hebben we drie kennissessies over de AVG georganiseerd en een vierde sessie staat gepland op maandag 25 juni 2018 in Dordrecht. U kunt zich hier aanmelden en het programma inzien.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur