Donderdag 6 september werd forteiland IJmuiden omgedoopt tot Visser & Visser eiland. Vanaf verschillende locaties reden we met bussen naar IJmuiden, waar we op de boot stapten naar het indrukwekkende forteiland. Het begin van een prachtige dag met ruim 260 medewerkers!

Bij aankomst in de grote koepelzaal met prachtige oude gewelven, stond de koffie klaar met een overdaad aan lekkernijen op tafel. Ger Visser luidde de dag in met een korte toespraak, waarin hij de medewerkers van Visser & Visser bedankte voor hun inzet en de manier waarop zij de identiteit van de organisatie uitdragen: innovatief, menselijk, professioneel, behulpzaam, oplossingsgericht, gemotiveerd. Na een kort welkom door Rikkert van Schagen, de organisator van het PBN-team die deze dag op het forteiland begeleidde, kon de eerste workshopronde beginnen.

Een kleine greep uit het aanbod van workshops laat zien dat er genoeg te kiezen was. Voor mensen die van actie houden, was er de workshop Adrenalineboost met onder andere RIB-varen en abseilen. Creatieve mensen konden kiezen voor onder andere de workshops Be Creative, Decoratiestuk maken en Lontwolplaid breien. Voor de culturele liefhebber was er de rondleiding door het fort. Tijdens de workshops was er ruimte om elkaar te ontmoeten, te leren kennen en te inspireren.

In teams werden de medewerkers van Visser & Visser uitgedaagd het tegen elkaar op te nemen in een Fortdiscovery teambuildingsopdracht. De wedstrijd werd fanatiek door het personeel gespeeld en werd buiten op het helikopterplatform afgesloten met een prijsuitreiking voor de drie best presterende teams. Terwijl we met deze grote groep mensen buiten op het platform stonden, klaarde de lucht op en ging de zon schijnen: een perfect moment voor een groepsfoto, gemaakt vanuit de lucht met een drone.

De dag werd afgesloten met een heerlijk diner, waarna we om 21:30 uur weer op de boot stapten naar het vaste land. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag!

Bent u nieuwsgierig geworden naar Visser & Visser en wilt u graag meer weten over onze organisatie? Wij maken graag kennis met u tijdens de Meet & Greet op 17 oktober 2018 in Dordrecht onder het genot van een hapje en een drankje! Kijk voor meer informatie op www.werkenbijvisserenvisser.nl.

Bekijk hier een impressie van deze mooie dag!

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur