Growteq, IT businessunit van Visser & Visser, gaat samenwerken met IT-opleider Power BI Knowledge. Waar Growteq jarenlange ervaring heeft in datagedreven oplossingen, applicaties en complexe integratievraagstukken, is Power BI Knowledge sterk in het opleiden en begeleiden van mensen die bezig willen gaan houden met Power BI . Door de krachten te bundelen versnellen beide bedrijven hun slagkracht in trainingsmogelijkheden en Power BI implementaties.

Power BI Knowledge is een ervaren opleidingsinstituut. Zij bieden Power BI trainingen voor verschillende niveaus van eindgebruikers. Daarnaast beschikt Power BI Knowledge over een netwerk van zeer deskundige docenten. De kracht van Power BI Knowledge zit in de trainers. Het zijn experts met praktijkervaring die zijn opgeleid als Microsoft Certified Trainers (MCT), gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende trainingen binnen de Power BI stack.

Wilco Schellevis, algemeen directeur van Growteq: “Wij zien Power BI Knowledge als een betrouwbare opleidingspartner die ons in staat stelt om onze relaties een compleet en gevarieerd trainingsaanbod voor Power BI te bieden. Power BI Knowledge beschikt op haar beurt over een professionele partner met ervaring in de realisatie van complexe Data en Business Intelligence projecten.”

Waldemar de Haas, oprichter van Power BI Knowledge: “Met deze samenwerking verstevigen we onze positie als IT-partner en kunnen we klanten meer aanbieden dan alleen trainingen. . We willen onze klanten namelijk ook een oplossing kunnen bieden bij het koppelen van meerdere bronsystemen waarbij Power BI gebruikt wordt om de data te visualiseren. Ook voor uitbreidingswensen is Growteq een waardevolle partner. De samenwerking met de ervaren en gecertificeerde Power BI consultants van Growteq maakt dit mogelijk.”

Aanbod van trainingen Meer informatie over Power BI Knowledge


Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur