Wat blijft ons bij?

Maandag en dinsdag 8 en 9 april waren mijn college Dirk Verheul en ondergetekende aanwezig op LEXPO’19 om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatie voor juristen en om deze trends te bespreken met professionals in dit vakgebied. Dirk is natuurlijk onze specialist op het gebied van financiële rapportages en interne beheersing voor advocatenkantoren. Zelf was ik aanwezig omdat dit een zeer internationaal georiënteerde beurs betreft. Daarnaast was het voor de bezoekers ook mogelijk om onze eigen oplossingen voor dashboarding voor de advocatuur in werking te zien. Onze oplossing maakt de dagelijkse boekhouding minder tijdrovend en vooral een stuk gebruiksvriendelijker. Wat hebben we geleerd en hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wat is succes?

In diverse sprekersessies werden nieuwe ontwikkelingen in de advocatuur in het algemeen alsmede ontwikkelingen binnen kantoren besproken. En zoals zo vaak kwam de vraag voorbij: wat is succes en hoe definieër je dat? Interessant was de gedachte dat succes af te leiden valt van de gesprekken binnen het kantoor: waarover spreek je tijdens de lunch en wat deel je in de Whatsappgroep? Wat is het binnen jouw team waard om gedeeld te worden? Nieuwe diensten bij bestaande klanten of telt alleen het binnenhalen van een nieuwe klant? Onze rapportageoplossingen kunnen u helpen om uw opbrengsten per rechtsgebied, advocaat en vestiging inzichtelijk te maken. Daarmee is het mogelijk om de verhalen tijdens de lunch te toetsen aan de werkelijkheid. 

Netwerk

Een ander belangrijk onderdeel was het investeren en uitbreiden van ons netwerk. Omdat ons team International Business bedrijven over de hele wereld bijstaat, hebben we contact gelegd met diverse internationaal vertegenwoordigde firma’s die in de toekomst onze klanten kunnen bijstaan bij hun juridische vraagstukken. Daarnaast hebben we onze belangrijkste softwarepartners ontmoet om te bespreken hoe we onze gezamenlijke oplossingen verder kunnen optimaliseren.

Het diner voor maandagavond was inclusief een geweldige sushi bar op Sushi Island, gesponsord door Visser & Visser!

Innovatie

Een andere mooie ontwikkeling is de aanwezigheid van meerdere LegalTech startups met een aantal zeer geavanceerde oplossingen. Vroegere buzzwords zoals Artifcial Intelligence of Machine Learning zijn vertaald in zeer praktische en tijdbesparende oplossingen voor onder andere geautomatiseerd documentbeheer, archiefvoorstellen en geavanceerde zoekopdrachten. Zowel voor advocaten als accountants is technologie het middel bij uitstek om de serviceniveaus en kwaliteit nog verder te verhogen, terwijl daarbij op standaardaangelegenheden tijd wordt bespaard. 

Onze oplossingen

Bent u benieuwd geworden naar wat Visser & Visser voor uw praktijk kan betekenen? Kijk dan op                           visser-visser.nl/advocatuur en neem contact op met Dirk of ondergetekende. Wij zijn u graag van dienst!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur