‘Wij zijn dé belastingadviseurs van Visser & Visser en daar zijn we trots op’

Wil je werken als belastingadviseur bij Visser & Visser? Dan wacht je een uitdagende functie tussen vele enthousiaste vakmensen in een sterk groeiende organisatie. Voor onze vestiging in Gorinchem zoeken we een topper die Wim Pietjouw kan opvolgen als senior belastingadviseur. Wim vertelt samen met collega Han Brandsen over de mooie vacature.

Wim (55) heeft getwijfeld, vertelt hij. Hij had het namelijk erg naar zijn zin in Gorinchem. Maar de functie die hij als senior belastingadviseur vervulde voor twee vestigingen was in de praktijk niet meer te doen. “Gorinchem én Barendrecht verdienen elk een eigen senior belastingadviseur om 100% aandacht te kunnen geven aan alle kansen en uitdagingen die er liggen. Onze vestiging in Gorinchem groeit hard. Dat vraagt om een eigen senior belastingadviseur om alle klanten de aandacht te geven die ze verdienen.”

 

Plezier en enthousiasme

Zodoende kiest Wim Pietjouw 3 jaar na zijn komst bij Visser & Visser voor Barendrecht als vaste standplaats. Waarmee in Gorinchem direct de behoefte bestaat aan een opvolger. “Er ligt een uitdaging in Barendrecht en het is mijn woonplaats, maar ik zal het samenwerken met mijn collega’s in Gorinchem zeker missen. Met veel enthousiasme en plezier gingen we zeer regelmatig samen op pad.

 

Uitdagingen in Gorinchem

Volgens Wim heeft de Gorinchemse vestiging van Visser & Visser zich enorm ontwikkeld. “Het klantenbestand groeit en is heel divers. Je werkt voor clienten in het MKB van verschillende grootte en er is veel aandacht voor de zorgmarkt. Als belastingadviseur zit je zeker niet de hele dag achter je bureau. Je hebt als fiscalist veelal samen met de accountant adviesgesprekken en je bent dan ook nadrukkelijk zichtbaar voor onze klanten. Als duo sta je de klanten bij met inhoudelijke adviezen en sterke voorstellen. Dat maakt deze baan ook zo interessant.”


Jong en dynamisch kantoor

Wim schetst het kantoor in Gorinchem als een kleurrijk, dynamisch en toegankelijk kantoor. “Het helpt als je enige ervaring hebt uiteraard maar de collega’s hier maken het je makkelijk om je op je gemak te voelen. Ze waarderen je kennis van zaken en betrekken je bij hun vraagstukken. Als fiscalist help je juniors vooruit en zorg je samen met de accountants voor oplossingen waarvan onze klanten gelukkig worden. In alles zie je het motto van Visser & Visser terug: Samen kom je verder.”


‘Een warm bad’

Collega Han Brandsen (47), ook senior belastingadviseur, werkt pas sinds het najaar van 2017 voor Visser & Visser. “Ik werd door een oud-collega getipt over de vacature. Hij vertelde dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Visser & Visser. Datzelfde kan ik nu ook zeggen. Ik ben  blij dat ik deze stap heb gezet. Al mijn capaciteiten worden aangesproken.

Jouw mening telt

Han prijst de wijze waarop Visser & Visser medewerkers uitdaagt. “Het is een hele platte organisatie. Je mag meteen meedenken, benoemen wat je vanuit je expertise opvalt. De mening van elke medewerker telt en wordt gewaardeerd. Dit vind ik een groot verschil met andere organisaties: daar wordt op hoger niveau beleid bedacht en opgelegd.”


Kennissessies

Onder meer met kennissessies op locatie investeert Visser & Visser in haar personeel. Han vertelt: “Ze vragen je tijdens zo’n sessie bijvoorbeeld waar je enthousiast van wordt en hoe je dit samen met je collega’s kunt bereiken. Zo ga je samen kijken naar kansen, mogelijkheden en verbeteringen. Alle ideeën worden serieus genomen. Je krijgt ook de tijd en middelen om er iets mee te doen. Zo gaan Wim en ik ons bijvoorbeeld samen verder verdiepen in financiële en estate planning. We krijgen alle ruimte om ons verder te ontwikkelen.”

 

Persoonlijke werkwijze

Volgens Han heeft Visser & Visser als accountantskantoor alle kennis in huis om grote klanten te kunnen bedienen.  “Desondanks staat Visser & Visser nadrukkelijk bekend om haar persoonlijke werkwijze. Dat merk je op de vestigingen. Iedereen kent elkaar: collega’s én klanten.


Gevoel van trots

Opvallend vindt Han het gevoel van trots dat zijn vakgenoten uitdragen. “We zijn dé belastingadviseurs van Visser & Visser en daar zijn we trots op. Met enthousiasme voeren we ons werk uit. Dat geeft energie en motiveert je om ook door te pakken.” Wim vult zijn collega aan: “Hoewel ik een term als trots eerder voor mijn gezin zou gebruiken, durf ik te stellen dat ik ook een vuurtje in me heb laten ontbranden sinds ik bij Visser & Visser werk. Ik weet weer waarom ik ons mooie vak ooit ben gaan studeren en vind het bijzonder prettig om bij deze organisatie te horen. ”


Interesse in deze functie?

Ben je door Wim en Han enthousiast geworden voor de vacature van senior belastingadviseur? En wil jij als echte teamplayer deel uitmaken van een winning team dat hard groeit en het beste in elkaar bovenhaalt?  Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur