Data speelt een steeds belangrijker rol in het ondernemerschap. Als u klaar wilt zijn voor de toekomst, kan data-analyse heel veel betekenen voor uw bedrijf. Hoe meer data u als ondernemer verzamelt, des te meer kan er efficiënt en slim worden gewerkt. Vaak wordt datagedreven werken bestempeld als ingewikkeld, ik pleit ervoor om het als een asset te zien. Met de juiste tools helpt het u om strategische beslissingen te kunnen nemen.


Focus op data-analyse

Steeds meer bedrijven investeren in het verzamelen van data en data-analyse. Slim, want door meer inzicht in bedrijfsprocessen te verkrijgen, kunt u meer rendement behalen. Uit onderzoek is gebleken dat meer inzicht zorgt voor positieve ontwikkelingen in de organisatie, een betere besluitvorming en een sterke klantenbetrokkenheid. Maar hoe komt u aan de juiste data en hoe kunt u die op de goede manier inzetten? Dit kunt u zelf doen als ondernemer, maar u kunt ook uw accountant hiervoor inschakelen. Accountants beschikken over de middelen om data te generen en hebben daardoor vaak toegang tot grote hoeveelheden data. Dat heeft dus voordelen!

Juiste data op het juiste moment

Om de concurrentie voor te blijven in een datagedreven economie, is het gebruik van de juiste data op het juiste moment cruciaal. Wij als accountants gaan met onze tijd mee en kijken niet meer alleen terug als het gaat om de jaarrekening of uw aangiftes, maar kunnen ook aan de hand van data vooruitkijken. Door data slim in te zetten kunnen we mooie voorspellingen doen voor een goed advies op het juiste moment. Je kunt bijvoorbeeld vragen beantwoorden als: hoe optimaliseer je je kasstroom als ondernemer? Levert de investering in de toekomst wel voldoende rendement op in een steeds veranderende markt?


Meerwaarde van datagedreven werken

Hoe meer data er beschikbaar is, des te slimmer systemen kunnen worden. Het brengt patronen, verbanden en voorkeuren in beeld. Op die manier kunnen data en algoritmes u als ondernemer helpen om strategische beslissingen te nemen. Visser & Visser helpt u graag verder om uw onderneming met behulp van data klaar te maken voor de toekomst.

Wilt u ook de toekomst voorspellen en daarmee de concurrentie verslaan als ondernemer? Neem contact met mij op om te kijken hoe wij u verder kunnen helpen.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur