Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere rollen hebben. Leer ze eens een beetje beter kennen! In deze blog de twee kanten van Elias Marina, Assistent Accountant bij Visser & Visser Doetinchem.

Pas tevreden als de klant dat is
‘Ik werk sinds maart 2021 bij Visser & Visser als Assistent Accountant en ben een liefhebber van cijfers. Ik maakte de overstap naar Visser & Visser vanwege de doorgroeimogelijkheden. Het was tijd voor een nieuwe stap. Mijn dagelijkse werk bestaat uit het samenstellen van jaarrekeningen en andere accountancyrapportages. Ik zet me voor 100 procent in om mijn werk professioneel af te leveren. Dat vind ik heel belangrijk. Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik zie het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat de balans goed is en de winst- en verliesrekening klopt. Als de balans niet klopt, dan blijf ik net zolang doorzoeken tot het probleem boven water is. Ik weet elk foutje op te speuren en ben pas tevreden als de klant tevreden is.’

Syrië achterlaten voor een betere toekomst
‘In 2015 besloot ik Syrië te verlaten vanwege de oorlogssituatie. Het werd er steeds gevaarlijker en ik kon niet langer blijven. Ik heb mijn geboorteland, mijn familie, mijn vrienden en mijn huis achtergelaten voor een betere toekomst. In Nederland krijg ik de mogelijkheid om een nieuw leven op te bouwen, te groeien en te ontwikkelen. Ik volg cursussen om mijn Nederlands te verbeteren en wil volgend jaar de opleiding tot AA volgen, zodat ik weer op hetzelfde niveau kom als in Syrië. Sinds mei ben ik officieel Nederlander. Daar ben ik enorm blij mee. Buiten mijn werktijd help ik veel buitenlandse gezinnen en ondernemers met hun administratie en belastingaangiftes. Zij spreken de Nederlandse taal niet of slecht en hebben vaak weinig kennis van de belastingomgeving. Ik vind het fijn om mensen te helpen!’

'Kunt u als ondernemer hulp gebruiken bij uw administratie? Vanuit ons kantoor in Doetinchem ben ik uw graag van dienst voor financiële en adminstratieve vraagstukken. Neem gerust contact met mij op!'

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}

We zijn de beste,
en dat doen we samen.