Bij Visser & Visser werken echte mensen. Mensen die naast hun zakelijke rol binnen Visser & Visser ook hobby’s, passies en andere rollen hebben. Leer ze eens een beetje beter kennen! In deze blog de twee kanten van Erik Bakker, Accountant en vestigingsleider van Visser & Visser Doetinchem.

Problemen oplossen samen met de klant
‘Ik adviseer bedrijven op allerlei soorten vraagstukken van financiële aard. Mijn ervaring in de audit & assurance én accountancy maakt het pallet aan dienstverlening voor mijn klanten heel breed. Daarnaast spreek ik vier talen en ben ik actief binnen team International Business van Visser & Visser. Ik houd van nieuwe uitdagingen en problemen oplossen samen met klanten. Het verleggen van grenzen past bij mij als persoon, maar zit ook in het DNA van Visser & Visser als bedrijf. Ooit ben ik actief geweest in het bedrijfsleven. Dat was een hele leerzame tijd. Je weet daardoor hoe het is om aan de andere kant te zitten. Het helpt me om in mijn huidige rol in te kunnen schatten wat belangrijk is voor een klant en waar de toegevoegde waarde van mijn rol als accountant ligt.’

Muziek als verbinder
‘Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Ik groeide ermee op en nog steeds nemen piano en orgel een grote plek in mijn leven in. Ik zie muziek als een manier van verbinding. Het brengt mensen bij elkaar, draagt een boodschap uit en verlaagt drempels. Ik ben een persoon die graag relaties opbouwt. Een goede onderlinge relatie is voor mij een voorwaarde voor een succesvolle samenwerking. Dat betekent niet dat je het 100 procent met elkaar eens bent. Ik vind het op muzikaal gebied juist interessant als iemand een compleet ander interessegebied heeft dan ik. Daar kan ik weer van leren. Het prikkelt mij om zelf vanuit een ander perspectief naar dingen te kijken. Dat stukje nieuwsgierigheid probeer ik ook in mijn werk vast te houden. Aan iets dat je denkt te kennen is altijd iets nieuws te ontdekken. Met die open blik kijk ik ook naar de ondernemingen en administraties van mijn klanten.’

'Bent u op zoek naar iemand die met een open blik meekijkt? Vanuit onze vestiging in Doetinchem denk ik graag mee over de toekomst van uw onderneming. Neem gerust contact met mij op.'

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}

We zijn de beste,
en dat doen we samen.