Vorig jaar heeft de discipline Salaris & HR van Visser & Visser een nieuwe koers uitgezet. Dat doen we aan de hand van de metafoor van zeilen op een boot. Samen werken we aan de ontwikkeling van een team dat klaar is voor de toekomst. Het afgelopen jaar hebben we samen al een aantal mooie stappen gezet. Onze kleine klipper hebben we omgeruild voor een heuse kustzeiler. We kregen een sterkere motor en grotere zeilen: Afas zal een heuse upgrade krijgen om veel meer functionaliteiten op maat te kunnen bieden aan onze klanten. Er is een duidelijke looproute op de boot, betere taakverdeling: collega’s die van team switchen om hun kwaliteiten beter in te kunnen zetten. Als discipline zitten we goed op koers dankzij onze projecten zoals onboarding, branchespecificatie en verdieping vakkennis.

Dit alles hebben we in het eerste half jaar veelal op afstand voor elkaar gekregen. Een mooie prestatie. Maar we misten elkaar echt wel. Hoe mooi is het dan om weer echt samen te kunnen komen en real life de puntjes op de i te kunnen zetten. Op een zonnige dag in september kwamen we als discipline bijeen. Voor sommige collega’s was het een eerste live-ontmoeting. Maar ook de oudgedienden hadden de neiging zich weer aan elkaar voorstellen. Na een lekkere kop koffie voelde het weer als vanouds.

We hebben het over de verdieping van onze projecten gehad en hoe we er als discipline voor staan. Maar er was ook de ruimte om onze binding te versterken met diverse activiteiten. We hebben de Vlaardingse bossen onveilig gemaakt met de quads. Die drive houden we vast om straks op topsnelheid te varen en scherp te kunnen sturen. Een golfinstructie leerde ons de focus te houden op het doel en hoe we er gericht naar toe kunnen werken. Er was ook ruimte voor een wandeling want ontspanning is nodig, zeker nu. Als afsluitende activiteit hadden we een heuse Robinson-expeditie. In teams gingen we de strijd aan met elkaar met uitdagende opdrachten zoals boogschieten, katapult bouwen en een vuurtje stoken. Geen zorg, onze zeilboot is heel gebleven en de bemanning ongedeerd. We gaan vol vooruit. Samen komen we verder!

Het team is nog op zoek naar nieuwe bemanning. Ga naar www.werkenbijvisserenvisser.nl voor onze openstaande vacatures!

*Deze blog is geschreven door Sanne van Dienst, Salarisadviseur bij Visser & Visser.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

46EBAAA4-0E2F-4D6D-BB3D-982D08E25767

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur