Het belooft een fantastische ochtend te worden. De Branchegroep Zorg binnen Visser & Visser komt op woensdag in ‘groot comité’ op locatie Gorinchem bijeen voor een vaktechnisch overleg. Dit comité is vestigingoverstijgend en multidisciplinair opgezet, met als doel: organisaties in de zorg verder helpen. Kennis overdragen, teamspirit en netwerken staan deze bijeenkomst centraal.

Onze collega Harro de Haan opent het vaktechnisch overleg door het team bij te praten over trends en ontwikkelingen in de zorgsector. Ontwikkelingen waarover onder andere is gediscussieerd zijn preventie, innovatie, specialisatie en ketenintegratie. Maar ook het personeelstekort is aan de orde gekomen.

Na de opening komt Dennis Vis aan het woord. Dennis is directeur van Curasoft en neemt de Branchegroep Zorg mee in de wereld van het Elektronisch Patiënten dossier (EPD), IT processen en softwareoplossingen binnen zorgorganisaties. Vervolgens is het de beurt aan collega’s Stefan van der Toorn en Dennis den Outer. Zij hebben de branchegroep voorzien van actuele kennis en informatie over BTW in de zorgsector.

In de pauze is er een moment van ontmoeting tussen de verschillende collega’s. Goed om elkaar op deze manier te spreken!

Na de pauze neemt Growteq het podium. Collega’s Joost Geuze en Wilco Schellevis nemen de branchegroep mee in de ontwikkelingen en mogelijkheden van dashboards en power-BI voor zorgorganisaties. Er blijken volop kansen en mogelijkheden te zijn om zorgondernemers nog beter te kunnen bedienen met innovatieve data-oplossingen, waaronder het meten van E-Health toepassingen.

Ten slotte komt advocaat mr. Claudia Zwetsloot van kantoor Eldermans|Geerts een lezing verzorgen. Op uitnodiging van de Branchegroep Zorg spreekt ze over het thema Governance in de zorg met haar zeven principes van 'goed gedrag' binnen zorginstellingen.

Al met al mogen we spreken van een zeer geslaagde bijeenkomst waarin kennis en kunde is gedeeld en men elkaar heeft opgezocht vanuit verschillende disciplines. Als branchegroep zien wij veel kansen om onze klanten nog gerichter van dienst te kunnen zijn.

Nog geen klant bij ons of nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

*Deze blog is geschreven door Ard van de Weteringh, Assistent Accountant en actief binnen Branchegroep Zorg.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur