Rotterdam

088 337 72 00

rotterdam@visser-visser.nl

Stationsplein 45, Unit A4.004

3013 AK Rotterdam

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur? Dan bent als ondernemer uit regio Rotterdam van harte welkom bij Visser & Visser voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Rotterdam. Dan is het goed om te weten dat onze medewerkers van Visser & Visser voor u klaarstaan. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Rotterdam

Met onze accountancydiensten heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt hiervoor bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard waarover u kosteloos kunt beschikken. Bovendien staat u er als ondernemer niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactieve adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt ondernemers met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, consultancy, salarisadministratie en HRM, bedrijfsovernames en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, dan zetten we ons internationale PrimeGlobal netwerk voor u in.

 

Helaas is ons kantoor op dit moment gesloten, morgen zijn wij weer geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in Rotterdam

“ Developing without borders is my practice ”

Wilbert Snoei RA MSc. Accountant

“ Committed to solutions ”

mr. Erik Klop Belastingadviseur

Rotterdam

Stationsplein 45, Unit A4.004
3013 AK Rotterdam
088 337 72 00
rotterdam@visser-visser.nl
Ga naar pagina