Oud-Beijerland

0186 89 08 60

oud-beijerland@visser-visser.nl

Maseratilaan 12

3261 NA Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in de Hoekse Waard? Dan bent als ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in Oud-Beijerland voor accountancydiensten en fiscale adviezen. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming waarbij uw ambities misschien wel verder reiken dan de Hoekse Waard. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Oud-Beijerland voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Oud-Beijerland

Met onze accountancydiensten heeft u altijd en overal inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt hierbij bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard dat kosteloos is. U staat er als ondernemer niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactieve adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt ondernemers in de Hoekse Waard met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, HRM en salarisadministratie, consultancy, consultancy, bedrijfsovername- en overdracht en stuurinformatie via KPI-dashboards. En heeft u internationale ambities? Dan zetten we daarvoor graag ons internationale PrimeGlobal netwerk voor u in.

 

 

 

 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in Oud-Beijerland

“ Creatief in oplossen. Tot in de puntjes! ”

Jan van Maaren AA Accountant

“ Committed to solutions ”

mr. Erik Klop Belastingadviseur

“ U zoekt oplossingsgericht denken? Stop met zoeken! ”

Arie de Lijster Relatiemanager

Oud-Beijerland

Maseratilaan 12
3261 NA Oud-Beijerland
0186 89 08 60
oud-beijerland@visser-visser.nl
Ga naar pagina