Oud-Beijerland

0186 89 08 60

oud-beijerland@visser-visser.nl

Maseratilaan 12

3261 NA Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in de Hoekse Waard? Dan bent u als ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in Oud-Beijerland voor accountancydiensten en fiscale adviezen. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming waarbij uw ambities misschien wel verder reiken dan de Hoekse Waard. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Oud-Beijerland voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Oud-Beijerland

Met onze accountancydiensten heeft u altijd en overal inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt hierbij bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard dat kosteloos is. U staat er als ondernemer niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactieve adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt ondernemers in de Hoekse Waard met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, HRM en salarisadministratie, consultancy, consultancy, bedrijfsovername- en overdracht en stuurinformatie via KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten. 

 

 

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

 

Helaas is ons kantoor op dit moment gesloten, morgen zijn wij weer geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in Oud-Beijerland

“ Creatief in oplossen. Tot in de puntjes! ”

Jan van Maaren AA Accountant

“ Committed to solutions ”

mr. Erik Klop Belastingadviseur

“ U zoekt oplossingsgericht denken? Stop met zoeken! ”

Arie de Lijster Cliëntadviseur

Oud-Beijerland

Maseratilaan 12
3261 NA Oud-Beijerland
0186 89 08 60
oud-beijerland@visser-visser.nl
Ga naar pagina