Middelharnis

0187 61 73 00

middelharnis@visser-visser.nl

Koningin Julianaweg 56

3241 XC Middelharnis

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur op Goeree-Overflakkee? Dan bent u als  ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in Middelharnis voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Goeree-Overflakkee. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Middelharnis voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Middelharnis

Met onze accountancydiensten heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U krijgt hiervoor bijvoorbeeld kostenloos een overzichtelijk dashboard. En als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u krijgt van ons proactief advies dat u direct in de praktijk kunt brengen.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, bedrijfsovername- en overdracht, consultancy, HRM en salarisadministratie en stuurinformatie met KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten. 

 

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Helaas is ons kantoor op dit moment gesloten, morgen zijn wij weer geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in Middelharnis

“ Wij hebben Visie, Inspiratie en Aandacht voor de ondernemer ”

Steef Visser RA Accountant

“ It's not how much you earn, it's how much you keep ”

mr. Harold van den Berge Belastingadviseur

“ Betaal belasting, maar doe het wel slim! ”

mr.drs. Jan Kieviet Belastingadviseur

Middelharnis

Koningin Julianaweg 56
3241 XC Middelharnis
0187 61 73 00
middelharnis@visser-visser.nl
Ga naar pagina