Middelharnis

0187 61 73 00

middelharnis@visser-visser.nl

Koningin Julianaweg 56

3241 XC Middelharnis

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur op Goeree-Overflakkee? Dan bent als  ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in Middelharnis voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Goeree-Overflakkee. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Middelharnis voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Middelharnis

Met onze accountancydiensten heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U krijgt hiervoor bijvoorbeeld kostenloos een overzichtelijk dashboard. En als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u krijgt van ons proactief advies dat u direct in de praktijk kunt brengen.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, bedrijfsovername- en overdracht, consultancy, HRM en salarisadministratie en stuurinformatie met KPI-dashboards. En heeft u internationale ambities? Dan zetten we ons internationale PrimeGlobal netwerk graag voor u in.

 

 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in Middelharnis

“ Betaal belasting, maar doe het wel slim! ”

mr.drs. Jan Kieviet Belastingadviseur

“ It's not how much you earn, it's how much you keep ”

mr. Harold van den Berge Belastingadviseur

“ Wij hebben Visie, Inspiratie en Aandacht voor de ondernemer ”

Steef Visser RA Accountant

Middelharnis

Koningin Julianaweg 56
3241 XC Middelharnis
0187 61 73 00
middelharnis@visser-visser.nl
Ga naar pagina