Gouda

0182 35 82 35

gouda@visser-visser.nl

Harderwijkweg 2

2803 PW Gouda

Bent u ondernemer in de regio Gouda en op zoek naar een accountant - of belastingadviseur? Dan bent u van harte welkom bij Visser & Visser in Gouda voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Gouda. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Gouda voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Gouda

Onze accountancydiensten bieden u altijd en overal inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard dat bovendien kosteloos is. U staat er als ondernemer bovendien niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactieve adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met dienstverlening die bedrijfsbreed is. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, bedrijfsovername- en overdracht, HRM en salarisadministratie, consultancy en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten. 

 

 

 

 

Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in Gouda

“ Cijfers vertalen, koers bepalen! ”

Jaco Slingerland AA Accountant

“ Pragmatisch en oplossingsgericht ”

Harm de Pater Relatiemanager

“ Innovatief en creatief denker ”

Arie Plug RA Audit specialist

Gouda

Harderwijkweg 2
2803 PW Gouda
0182 35 82 35
gouda@visser-visser.nl
Ga naar pagina