Gouda

0182 35 82 35

gouda@visser-visser.nl

Harderwijkweg 2

2803 PW Gouda

Bent u ondernemer in de regio Gouda en op zoek naar een accountant - of belastingadviseur? Dan bent u van harte welkom bij Visser & Visser in Gouda voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Gouda. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Gouda voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Gouda

Onze accountancydiensten bieden u altijd en overal inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard dat bovendien kosteloos is. U staat er als ondernemer bovendien niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactieve adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met dienstverlening die bedrijfsbreed is. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, bedrijfsovername- en overdracht, HRM en salarisadministratie, consultancy en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En ons internationale PrimeGlobal netwerk zetten we voor u in wanneer u internationale ambities heeft.

 

 

 

 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in Gouda

“ Pragmatisch en oplossingsgericht ”

Harm de Pater Relatiemanager

“ Cijfers vertalen, koers bepalen! ”

Jaco Slingerland AA Accountant

“ Innovatief en creatief denker ”

Arie Plug RA Audit specialist

Gouda

Harderwijkweg 2
2803 PW Gouda
0182 35 82 35
gouda@visser-visser.nl
Ga naar pagina