Gorinchem

0183 35 67 67

gorinchem@visser-visser.nl

Franklinweg 27

4207 HX Gorinchem

Zoekt u naar een accountant - of belastingadviseur in Gorinchem? Dan bent u als ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in Gorinchem voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Gorinchem. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Gorinchem voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Gorinchem

Met onze accountancydiensten heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U heeft hiervoor bijvoorbeeld een overzichtelijk dashboard dat kosteloos is. Als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactief advies. Met dit advies kunt u direct aan de slag.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op het gebied van belastingen, audit, HRM en salarisadministratie, consultancy en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En heeft u internationale ambities? Dan zetten we graag ons internationale PrimeGlobal netwerk voor u in.

 

 

 

 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in Gorinchem

“ Van expert naar partner in business ”

Harro de Haan AA RB FFP Senior relatiemanager

“ Wat makkelijk is kan iedereen. Wij doen meer. ”

Wim Pietjouw RB FFP Senior Belastingadviseur

“ Persoonlijk. Praktisch. Professioneel. ”

Marcel Fierens AA Accountant

Gorinchem

Franklinweg 27
4207 HX Gorinchem
0183 35 67 67
gorinchem@visser-visser.nl
Ga naar pagina