Gorinchem

0183 35 67 67

gorinchem@visser-visser.nl

Franklinweg 27

4207 HX Gorinchem

Zoekt u naar een accountant - of belastingadviseur in Gorinchem? Dan bent u als ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in Gorinchem voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Gorinchem. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Gorinchem voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Gorinchem

Met onze accountancydiensten heeft u altijd en overal actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U heeft hiervoor bijvoorbeeld een overzichtelijk dashboard dat kosteloos is. Als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactief advies. Met dit advies kunt u direct aan de slag.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op het gebied van belastingen, audit, HRM en salarisadministratie, consultancy en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten. 

 

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

 

 

Helaas is ons kantoor op dit moment gesloten, morgen zijn wij weer geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in Gorinchem

“ Persoonlijk. Praktisch. Professioneel. ”

Marcel Fierens AA Accountant

“ Van expert naar partner in business ”

Harro de Haan AA RB FFP Accountant

“ Wat makkelijk is kan iedereen. Wij doen meer. ”

Wim Pietjouw RB FFP Senior Belastingadviseur

Gorinchem

Franklinweg 27
4207 HX Gorinchem
0183 35 67 67
gorinchem@visser-visser.nl
Ga naar pagina