Goes

0113 40 20 00

goes@visser-visser.nl

Amundsenweg 1

4462 GP Goes

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in Goes? Dan bent als Zeeuwse ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in Goes voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Zeeland. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Goes voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Goes

Met onze accountancydiensten heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt hiervoor bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard dat kosteloos is. En als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactief advies waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, HRM en salarisadministratie, bedrijfsovername- en overdracht, consultancy en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, dan zetten we ons internationale PrimeGlobal netwerk voor u in.

Wilt u meer weten over Visser & Visser accountants en belastingadviseurs in Goes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Of lees de blogartikelen:

  Hans Everse in Goes: Samen kom je verder 

 Dirk Verheul: “Er is veel veranderd, dat is goed om te zien.”

Jacob van Oostenbrugge: “Ik doe nu dingen die ik drie jaar geleden nooit zou hebben gedaan”

 

 

 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in Goes

“ Anders denken is investeren ”

Dirk Verheul AA Teamleider

“ Alleen loop je sneller, maar samen loop je verder ”

drs. Hans Everse AA Accountant

“ Wanneer je focust op verandering zul je resultaat zien ”

Jacob van Oostenbrugge Relatiemanager

Goes

Amundsenweg 1
4462 GP Goes
0113 40 20 00
goes@visser-visser.nl
Ga naar pagina