Dordrecht

078 890 44 44

dordrecht@visser-visser.nl

Wilgenbos 2

3311 JX Dordrecht (parkeergelegenheid onder kantoor)

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in de Drechtsteden? Dan bent van harte welkom bij Visser & Visser in Dordrecht voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan de Drechtsteden. Dan is het fijn om te weten dat het team van Visser & Visser in Dordrecht voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Dordrecht

Met onze accountancydiensten heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U krijgt hiervoor een overzichtelijk dashboard dat bovendien kosteloos is. En als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u ontvangt proactief advies waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Dienstverlening bedrijfsbreed

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, HRM en salarisadministratie, audit, bedrijfsoverdracht en overname, consultancy en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, dan zetten we PrimeGlobal (ons internationale netwerk) voor u in.

 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in Dordrecht

“ Wat makkelijk is kan iedereen. Wij doen meer. ”

Wim Pietjouw RB FFP Senior Belastingadviseur

“ Persoonlijk. Praktisch. Professioneel. ”

Marcel Fierens AA Accountant

“ Aangenamer kan ik het voor u maken ”

Marco Ruit AA Accountant

Dordrecht

Wilgenbos 2
3311 JX Dordrecht (parkeergelegenheid onder kantoor)
078 890 44 44
dordrecht@visser-visser.nl
Ga naar pagina