Dordrecht

078 890 44 44

dordrecht@visser-visser.nl

Amstelwijckweg 15

3316 BB Dordrecht

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in de Drechtsteden? Dan bent u van harte welkom bij Visser & Visser in Dordrecht voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan de Drechtsteden. Dan is het fijn om te weten dat het team van Visser & Visser in Dordrecht voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Dordrecht

Met onze accountancydiensten heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U krijgt hiervoor een overzichtelijk dashboard dat bovendien kosteloos is. En als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u ontvangt proactief advies waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Dienstverlening bedrijfsbreed

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, HRM en salarisadministratie, audit, bedrijfsoverdracht en overname, consultancy en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten.

 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in Dordrecht

“ Wat makkelijk is kan iedereen. Wij doen meer. ”

Wim Pietjouw RB FFP Senior Belastingadviseur

“ Persoonlijk. Praktisch. Professioneel. ”

Marcel Fierens AA Accountant

“ Aangenamer kan ik het voor u maken ”

Marco Ruit AA Accountant

Dordrecht

Amstelwijckweg 15
3316 BB Dordrecht
078 890 44 44
dordrecht@visser-visser.nl
Ga naar pagina