De Bilt

030 890 69 00

debilt@visser-visser.nl

Groenekanseweg 70

3732 AG De Bilt

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in de regio? Dan bent als ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in De Bilt voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Midden-Nederland. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in De Bilt voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in De Bilt

Met onze accountancydiensten heeft u altijd inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt hiervoor bijvoorbeeld kosteloos over een overzichtelijk dashboard. U staat er als ondernemer niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactief advies waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser De Bilt ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u onder andere denken aan adviezen op fiscaal gebied, audit, consultancy, HRM en salarisadministratie, bedrijfsovername- en overdracht en stuurinformatie met KPI-dashboards. Heeft u zelfs internationale ambities? Dan zetten we ons internationale PrimeGlobal netwerk graag voor u in.

Benieuwd naar de lokale samenwerkingsverbanden op de Utrechtse Heuvelrug? Lees hier het artikel met Hotel Van der Valk De Bilt.

 


 

Wij zijn vandaag geopend tot 17:00

Onze aanspreekpunten in De Bilt

“ Vertrekpunt is een relatie gebaseerd op inhoud ”

drs. Jaap van Beek RA Accountant

“ Toegankelijk. Samen met u. ”

Arjan Heijns Relatiemanager

“ Zeggen wat je doet, doen wat je zegt ”

Patrick van Jaarsveld Senior relatiemanager

De Bilt

Groenekanseweg 70
3732 AG De Bilt
030 890 69 00
debilt@visser-visser.nl
Ga naar pagina