De Bilt

030 890 69 00

debilt@visser-visser.nl

Groenekanseweg 70

3732 AG De Bilt

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in de regio? Dan bent u als ondernemer van harte welkom bij Visser & Visser in De Bilt voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Midden-Nederland. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in De Bilt voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in De Bilt

Met onze accountancydiensten heeft u altijd inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt hiervoor bijvoorbeeld kosteloos over een overzichtelijk dashboard. U staat er als ondernemer niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactief advies waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser De Bilt ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u onder andere denken aan adviezen op fiscaal gebied, audit, consultancy, HRM en salarisadministratie, bedrijfsovername- en overdracht en stuurinformatie met KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten. 

Benieuwd naar de lokale samenwerkingsverbanden op de Utrechtse Heuvelrug? Lees hier het artikel met Hotel Van der Valk De Bilt.

 


 

Helaas is ons kantoor op dit moment gesloten, wij zijn maandag 20 augustus weer geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in De Bilt

“ Creatief. Kennis. Betrokken ”

mr. Han Brandsen Senior Belastingadviseur

“ Toegankelijk. Samen met u. ”

Arjan Heijns Cliëntadviseur

“ Vertrekpunt is een relatie gebaseerd op inhoud ”

drs. Jaap van Beek RA Accountant

De Bilt

Groenekanseweg 70
3732 AG De Bilt
030 890 69 00
debilt@visser-visser.nl
Ga naar pagina