Barendrecht

0180 642 111

barendrecht@visser-visser.nl

Bijdorp Oost 60

2992 LA Barendrecht

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur? Dan bent u als ondernemer uit Rijnmond van harte welkom bij Visser & Visser in Barendrecht voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan de regio Rijnmond. Dan is het goed om te weten dat onze ruim dertig medewerkers van Visser & Visser in Barendrecht voor u klaarstaan. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Barendrecht

Met onze accountancydiensten heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. U beschikt hiervoor bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard waarover u kosteloos kunt beschikken. Bovendien staat u er als ondernemer niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactieve adviezen waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt ondernemers met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, consultancy, salarisadministratie en HRM, bedrijfsovernames en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale ambities heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten. 

 

 

 

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

 

Helaas is ons kantoor op dit moment gesloten, morgen zijn wij weer geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in Barendrecht

“ Je hoeft geen ander mens te worden, om dingen eens anders aan te pakken ”

Ger Visser RA Accountant

“ Ondernemersadvies met achtergrond! ”

Rutger van den Berg AA Accountant

“ Verruim je blik en zie meer ”

Jaco van der Pligt AA Accountant

Barendrecht

Bijdorp Oost 60
2992 LA Barendrecht
0180 642 111
barendrecht@visser-visser.nl
Ga naar pagina