Apeldoorn

055 539 93 99

apeldoorn@visser-visser.nl

Oude Apeldoornseweg 41-45

7333 NR Apeldoorn (OAK Building)

Bent u op zoek naar een accountant - of belastingadviseur in Apeldoorn? Als ondernemer bent u van harte welkom bij Visser & Visser in Apeldoorn voor accountancydiensten en belastingadvies. 

U wilt een maximaal rendement uit uw onderneming en daarbij gaan uw ambities misschien wel verder dan Gelderland. Dan is het goed om te weten dat het team van Visser & Visser in Apeldoorn voor u klaarstaat. Wij geloven namelijk dat u samen verder komt dan alleen. Dat is onze overtuiging.

 

Accountancy in Apeldoorn

U heeft altijd een actueel inzicht in uw bedrijfsvoering met onze accountancydiensten. U beschikt hiervoor bijvoorbeeld over een overzichtelijk dashboard dat bovendien kosteloos is. En als ondernemer staat u er niet alleen voor, want u ontvangt van ons proactief advies zodat u direct aan de slag kunt.

 

Bedrijfsbrede dienstverlening

Visser & Visser ondersteunt u met bedrijfsbrede dienstverlening. Daarbij kunt u denken aan adviezen op fiscaal gebied, pensioenen, HR en salarisadministratie, bedrijfsovername- en overdracht, en stuurinformatie met behulp van KPI-dashboards. En wanneer u internationale plannen heeft, helpen wij u graag verder via PrimeGlobal. Wij zijn aangesloten bij deze wereldwijde vereniging van onafhankelijke accountants. PrimeGlobal heeft een wereldwijde dekking en ongeveer 300 bedrijven zijn hierbij aangesloten.  

 

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

Helaas is ons kantoor op dit moment gesloten, morgen zijn wij weer geopend vanaf 08:00

Onze aanspreekpunten in Apeldoorn

“ Toegankelijk. Samen met u. ”

Arjan Heijns Cliëntadviseur

“ Even de accountant van Apeldoorn bellen ”

Henry van Hattem AA RB Accountant

“ Creatief. Kennis. Betrokken ”

mr. Han Brandsen Senior Belastingadviseur

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 41-45
7333 NR Apeldoorn (OAK Building)
055 539 93 99
apeldoorn@visser-visser.nl
Ga naar pagina