Als we terugkijken op de afgelopen 35 jaar, willen we benadrukken dat onze reis ondenkbaar geweest zou zijn zonder u. Het vertrouwen, de relatie en de samenwerking zijn de fundamenten waarop Visser & Visser is gebouwd. Elke stap die we samen hebben gezet en elke mijlpaal die we hebben bereikt zijn mede hieraan te danken. 

Met deze waardering in ons hart, nodigen wij u uit voor een avond waar herinneringen en muziek samensmelten. D.V. donderdag 11 april 2024 openen de deuren van Het Concertgebouw voor u en vieren wij graag samen dit jubileum.

Programma

 • Inloop en ontvangst | 19:00 - 20:00 uur
 • Programmaonderdelen:
 1. Dutch Baroque Orchestra
 2. Gastspreker prof. dr. Jan Peter Balkenende
 3. Terugblik met Ger Visser & Steef Visser
 • Feestelijke borrel | 21:45 - 23:00 uur


Het Concertgebouw

We ontvangen u graag in Het Concertgebouw, één van de belangrijkste concertzalen ter wereld met een grote traditie op het gebied van muzikale grootheden. Het gebouw dateert uit 1886 en ademt karakter en sfeer. Er staat u een mooie avond te wachten in dit bijzondere decor.

 Dutch Baroque Orchestra

We starten de avond met een exclusief optreden van het Dutch Baroque Orchestra o.l.v. Gerard de Wit. Dit professionele orkest met musici van het allerhoogste niveau speelt muziek uit de 17e en 18e eeuw, in de authentieke uitvoeringspraktijk. Oude muziek, een nieuwe beleving!

 


prof. dr. Jan Peter Balkenende 

Tijdens het event hebben we het genoegen om prof. dr. Jan Peter Balkenende te verwelkomen als onze gastspreker. Met zijn indrukwekkende staat van dienst en inspirerende woorden zal hij ons meenemen in zijn kennis over de integratie van duurzaam en verantwoord ondernemen in de strategie en het bedrijfsmodel van ondernemingen.

 

 

Ger Visser & Steef Visser 

Een bijzonder moment van de avond is gereserveerd om in gesprek te gaan met onze oprichters. We willen terugblikken met Ger Visser en Steef Visser op de afgelopen 35 jaar en hen bedanken voor hun tomeloze inzet en betrokkenheid voor onze organisatie. Dit moment willen we tevens gebruiken om na 35 jaar afscheid te nemen van Ger Visser.

De afgelopen 35 jaar zijn een voortdurende reis van groei en ontwikkeling geweest. Maar de laatste noot is nog zeker niet gespeeld. We kijken met enthousiasme uit naar wat komen gaat, en blijven altijd in beweging. De toekomst belooft veel en we zijn verheugd om deze samen met u te verkennen.

Mis ons jubileum niet en reserveer uw plek voor een bijzondere avond in het hart van Amsterdam. Samen vieren we verleden, heden en toekomst!

Gelieerd aan Visser & Visser zijn:Parkeertips

 • Q-park Museumplein -> 140 meter lopen naar het Concertgebouw
 • Q-park Byzantium -> 950 meter lopen naar het Concertgebouw
 • P+R Olympisch Stadion -> daar vandaan kunt u met het openbaar vervoer naar het Concertgebouw


Aanmeldformulier

Meld u aan vóór maandag 18 maart 2024. We zien uit naar uw komst op 11 april! 

{{ errors.first("field_305") }}
{{ errors.first("field_306") }}
{{ errors.first("field_310") }}
{{ errors.first("field_314") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Gelieerd aan Visser & Visser zijn:Parkeertips

 • Q-park Museumplein -> 140 meter lopen naar het Concertgebouw
 • Q-park Byzantium -> 950 meter lopen naar het Concertgebouw
 • P+R Olympisch Stadion -> daar vandaan kunt u met het openbaar vervoer naar het Concertgebouw