IT-audit

Aanbevelingen voor 
betrouwbaarheid

IT-audit

IT is niet meer weg te denken uit uw bedrijfsvoering. Meer dan ooit is er behoefte aan systemen die effectief en efficiënt uw bedrijfsprocessen ondersteunen en betrouwbare managementinformatie leveren. Natuurlijk integreren we alle relevante aspecten van uw informatiesysteem in onze jaarrekeningcontroles en zetten we waar mogelijk effectief data-analyses in. Niet voor niets hanteren we een controleaanpak die uw geautomatiseerde omgeving integreert.

 

Geïntegreerde controleaanpak

Een geïntegreerde controleaanpak leidt tot een effectieve en efficiënte controle, maar vooral ook tot bevindingen en aanbevelingen die voor u relevant zijn. Dit vinden wij zo belangrijk dat wij de projectleider leveren die zich bezighoudt met het ontwikkelen van nadere voorschriften voor deze geïntegreerde controleaanpak ten behoeve van de beroepsorganisaties NBA (accountants) en NOREA (IT Auditors).

 

Betrouwbaarheid van systemen toetsen

Met gerichte IT-audits kunnen we voor u de betrouwbaarheid van uw systemen toetsen. Zowel volledige ISA3402/SAS70-audits, als specifiek ontworpen audits in en rond uw IT-omgeving. Waar nodig werken we samen met betrouwbare partners. Met onze kennis en ervaring van IT én accountancy fungeren we ook graag als een pragmatische en daadkrachtige adviespartner op het snijvlak van uw business en IT. Voorbeelden van deze diensten zijn:

  • Selectie en implementatie van informatiesystemen zoals ERP-systemen
  • Optimaliseren van de inrichting van uw processen in uw systemen
  • Inrichten en optimaliseren van managementrapportages, zowel binnen uw systeem als door deze te ontsluiten middels geavanceerde business intelligence tools
Onze specialisten

“ Innovation is the only way to win ”

drs. Wilco Schellevis Senior IT Adviseur

“ Voor u, door kwaliteit gedreven ”

drs. Leo van der Stelt RA Audit specialist

“ Kwaliteit leveren, klant centraal en passie voor mijn werk ”

drs. Peter Westerduin RA Senior Controleleider

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie