Blog

'Financiële huisarts' zoekt bruisende assistent

Marco Ruit AA

Geplaatst op 7 december 2015
Door: Marco Ruit AA Je overweegt te solliciteren bij Visser & Visser in Dordrecht? Wat moet je dan eigenlijk weten over dit bedrijf? En welke visie heeft vestigingsmanager Marco Ruit met zijn team?

“Jonge, enthousiaste en leergierige gasten.” Zo omschrijft vestigingsmanager Marco Ruit zijn 23-koppig team in de vestiging Dordrecht van Visser & Visser. Dat enthousiasme komt volgens de accountant op alle mogelijke manieren terug. “We zetten er elke werkdag samen de schouders onder en zijn altijd in het belang van onze klanten bezig. We bedenken samen hoe we uitdagingen het beste kunnen aanpakken en delen samen ook behaalde successen.”

De betrokkenheid met de klanten is groot. Zo groot zelfs dat er na werktijd regelmatig een belletje bij Marco binnenkomt. “Omdat een collega nog even wil delen wat hij voor een cliënt heeft kunnen betekenen. Of wat voor een mooie oplossing hij heeft bedacht voor een bepaald probleem. Van zulke trotse telefoontjes straalt het werkplezier af. Prachtig is dat.”

Doorgroeimogelijkheden


Visser & Visser zet als werkgever ‘mensen in hun kracht’, vertelt Marco. “Bij elke medewerker kijken we wat bij hem past of waar hij goed in is. Als je goed bent in interne processen aansturen, dan krijgt je de kans dat te laten zien. Ben je communicatief sterk en bezoek je graag klanten, dan zetten we je op de klantcontacten. We trainen ook bepaalde vaardigheden en bieden volop doorgroeimogelijkheden.”

Het opleidingengebouw van Visser & Visser is volgens Marco erg aantrekkelijk. “Verder lopen we voorop in IT-ontwikkelingen. Dat maakt het mogelijk om de cijfers van de klant snel en eenvoudig te vertalen naar stuurinformatie. Ik hou ervan als iemand zelf de telefoon pakt en even de klant belt om een vertaling te geven van de laatste cijfers. Dat maakt dat je écht betrokkenheid toont. Want daar staan we voor.”

Financiële huisarts


De vestigingsmanager werkt zelf sinds begin 1998 bij Visser & Visser. Hij vindt het belangrijk om als accountant naast de ondernemer te werken. “Naast de eindverantwoordelijkheid voor de jaarlijks terugkerende rapporten houd ik me bezig als financiële huisarts voor de MKB-ondernemer. Ik ben zijn sparringpartner en ontzorg hem bij zijn bedrijfsvoering en herstructurering. Dat kan ik uiteraard niet alleen. Daarvoor heb ik een team sterke mensen om me heen. Ik zoek nu een assistent die met ons wil bruisen, die eigen initiatief durft te nemen en als junior of medior relatiebeheerder mee wil naar onze klanten. Samen gaan we dan het verschil maken voor onze klanten. Want dat is ons dagelijkse missie.”


 

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie