Blog

Arjen Faasse en Dirk Verheul: in 5 vragen

Geplaatst op 21 december 2017
Door: afdeling-communicatie

Dirk Verheul werkt als accountant bij Visser & Visser in Goes. In dit interview stelt hij 5 vragen aan zijn collega Arjen Faasse.  Wat is je functie? Ik ben assistent-accountant, waarbij ik mij voornamelijk bezighoud met het samenstellen van jaarrekeningen. Hoe kwam je erbij om accountancy te studeren? Tijdens mijn studie Scheikunde - die reuze interessant was - zat ik als penningmeester in het bestuur van een studentenvereniging. Dat vond ik zo leuk, dat de keuze voor de accountancy zo gemaakt was. De studie Scheikunde bleek niet voor mij te zijn weggelegd. Hoe lang ben je werkzaam bij Visser & Visser? Dat is nu tweeënhalf jaar. Ik heb Accountancy gestudeerd in Zwolle. Een medestudente is na haar studie bij Visser & Visser in Goes terechtgekomen. Via haar ben ik ook bij Visser & Visser komen werken. Het is wel grappig dat je samen in het noordoosten van het land hebt gestudeerd en in het zuidwesten van het land bent gaan werken, en dan ook nog eens op hetzelfde kantoor. Wat vind jij het leukste aan je werk? Het leukste is dat ik door mijn werk direct bijdraag aan het inzicht wat een ondernemer in zijn organisatie nodig heeft. Dat doe ik onder andere door het bouwen van managementrapportages en het opstellen van tussentijdse cijfers.
Het leukste is dat ik door mijn werk direct bijdraag aan het inzicht wat een ondernemer in zijn organisatie nodig heeft.

Hoe word jij het liefst uitgedaagd in je werk? Ik vind het een uitdaging om aan complexe jaarrekeningen te werken. Daarnaast zie ik het ook als uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de werkplanning van ons team. Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk dan hier de vacatures van ons kantoor.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie