Blog

Andere keuzes durven maken

drs. Leo van der  Stelt RA

Geplaatst op 9 november 2017
Door: drs. Leo van der Stelt RA

Al weer velen jaren hebben onze medewerkers van de discipline Audit & Assurance van Visser & Visser een plek om te werken in Dordrecht. Een plek waar werkplezier en teamgeest samen komen tot één geheel, gericht op het optimaal bedienen onze klanten. Een werkplek waar specialismen op het gebied van IT, data-analyse, International Business en Audit & Assurance samenwerken aan één opdracht. Toch… hebben we de sleutel van ons pand aan de Wilgenbos teruggegeven aan de verhuurder!Om Dordrecht te verlaten? Nee!
Omdat het werkplezier en de teamgeest doofden? Nee!
Omdat de diverse specialismen niet meer effectief konden samenwerken? Nee!

We hebben het pand verlaten, omdat we een plek willen hebben die bij ons werk past in plaats van een plek waar we ons werk doen.

Onderzoek naar karakter van ons werk


Al lange tijd hebben we onderzoek gedaan naar het karakter van ons werk dat op kantoor plaatsvindt. We kwamen tot de conclusie dat je je soms in stilte wilt concentreren, soms in overleg wilt werken met collega’s, soms wilt bellen met je klanten en soms regulier werk wilt uitvoeren.

Veranderingen doorvoeren


Eind september 2017 zijn we verhuisd naar een prachtige kantoorvilla aan de Amstelwijckweg 15 te Dordrecht. Op onze locatie Wilgenbos deden we dit werk allemaal vanuit één vaste werkplek. Op onze nieuwe locatie kiezen we onze werkplek afhankelijk van het karakter van ons werk. Wat vraagt dat van ons? Andere keuzes durven maken! Niet onze nieuwe huisvesting inrichten, zoals onze oude huisvesting was. Niet van je collega’s vragen hetzelfde gedrag te vertonen, zoals op onze oude huisvesting. Veranderingen doorvoeren zonder afbreuk te willen doen aan werkplezier, teamgeest en effectieve onderlinge samenwerking!

Audit Visser & Visser

Innovatief en enthousiast


We hebben het aangedurfd! Onze nieuwe huisvesting kenmerkt zich door stilteruimtes, open ruimtes, overlegruimtes, een ruimte om te ontspannen, sta- en zitbureaus, een grote overlegtafel om even aan te schuiven etc. Voor elk karakter van werk is nu een geschikte werkplek. Dit vraagt van onze collega’s flexibiliteit en verandering van plek gedurende de dag wanneer het karakter van het werk veranderd.

We zien het gewoon gebeuren, gaaf! Ons team presteert het om inhoud te geven aan deze nieuwe stijl, waarbij ze ondersteund worden door een goede IT-omgeving en een eigentijdse uitstraling. Een uitstraling die past bij het innovatieve en enthousiaste karakter van ons team.

Kantine Audit Visser & Visser

Samenwerken


De tijd was er klaar voor om andere keuzes te maken. We hebben deze keuzes durven maken omdat we vertrouwen hadden in ons team van mensen. We hebben onze mensen meegenomen in onze keuzes - en we geven er inhoud aan. We hebben weer een plek waar werkplezier en teamgeest samenkomen tot één geheel. Gericht op het optimaal bedienen van onze klanten. We hebben weer een plek waar specialismen op het gebied van IT, data-analyse, Internationale Business en Audit & Assurance samenwerken aan één opdracht en toch… is er veel veranderd!

Wil je ook werken in de kantoorvilla van Visser & Visser Audit & Assurance? Kijk dan hier voor de vacatures.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie