Blog

Iris van den Dries en Jacob van Oostenbrugge: in 5 vragen

Geplaatst op 12 oktober 2017
Door: afdeling-communicatie

In dit blog stelt relatiemanager Jacob van Oostenbrugge vijf vragen aan assistent-accountant Iris van den Dries. En op haar beurt stelt Iris vijf vragen aan Jacob. Wat is er zo leuk aan werken bij Visser & Visser in Goes en waar halen zij hun energie uit? Je leest het hieronder.


De vijf vragen van Jacob van Oostenbrugge aan Iris van den Dries  1. Hoe lang ben je werkzaam bij Visser & Visser?


Sinds februari 2017 ben ik bij Visser & Visser als stagiaire in dienst gekomen om af te studeren voor mijn opleiding HBO Bedrijfseconomie. Na mijn stage ben ik officieel in dienst gekomen als assistent-accountant. Ik ben dus nu ongeveer zeven maanden in dienst.

  1. Hoe kwam je erbij om bij een accountantskantoor te werken en bedrijfseconomie te studeren?


Dat begon al op jonge leeftijd. De keuze voor dit vakgebied maakte ik al in de eerste jaren op de middelbare school. Deze keuze werd mede beïnvloed doordat ik in de toekomst van plan ben om het bedrijf van mijn vader over te nemen. Bij Visser & Visser kwam ik terecht voor mijn afstudeerstage en dat beviel erg goed.

  1. Wat vind jij het leukste aan je werk?


Eigenlijk het verwerken van administraties, dat is een groot deel van mijn dagtaken. Ook het persoonlijk contact met de klant voor deze administraties geeft mij veel energie.

  1. Waar ben je trots op?


Ik ben er trots op dat ik mijn opleiding bij Visser & Visser heb mogen afronden en dat ik de kans heb gekregen - en krijg - om mijzelf bij Visser & Visser verder te ontwikkelen.

  1. Welk beroep zou je leuk vinden voor één dag?


Omdat ik als hobby fotograferen heb, lijkt het me leuk om één dag uit de accountancy te stappen en een dag mee te draaien in de wereld van de beroepsfotografie.

Visser & Visser accountants Goes

Vijf vragen van Iris aan Jacob  1. Met welke collega’s werk je nauw samen?


In mijn functie als relatiemanager behartig ik samen met de teamleider van Goes (Dirk Verheul) onze klantenportefeuille. Daarover hebben we dagelijks overleg.

  1. Hoe zou je het team van Goes omschrijven?


Vanaf de start van onze vestiging in oktober 2014 zijn we gegroeid van twee naar tien medewerkers. Met elkaar zijn we de uitdaging aangegaan om - ondanks de groei - een hecht team te blijven waarbij samenwerking en plezier hoog in het vaandel staan.

  1. Wat was het leukste/uniekste/grappigste dat je ooit hebt meegemaakt bij Visser & Visser?


Na 13 jaar dienstverband in Middelharnis ben ik in 2014 samen met Hans Everse een vestiging begonnen in Goes. Het unieke hiervan is dat we met slechts een handvol klanten zijn doorgegroeid naar een kantoor met een mooie klantenportefeuille, waar we met ons team trots op zijn.

  1. Waar krijg je energie van?


Ik krijg vooral energie als ik samen met de klant zowel financiële, operationele en organisatorische vraagstukken kan oplossen, om de klant verder te helpen. Ook krijg ik energie van het voeren van acquisitiegesprekken.

  1. Hoe zie je jouw toekomst bij Visser & Visser?


Met het team van Goes de klantenportefeuille verder uitbreiden en de huidige klanten blijven adviseren en ontzorgen.
Wil je meer interviews lezen over de collega's van Jacob en Iris? 
Kijk dan op de pagina van Visser & Visser in Goes
.

Wil je weten welke vacatures Visser & Visser in Goes voor je heeft?
Kijk dan bij de vacatures van Visser & Visser.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie