Blog

Introductiebijeenkomst Visser & Visser: ‘lunchen met uitzicht op de skyline van Rotterdam’

Geplaatst op 2 oktober 2017
Door: Arie Bakker

Sinds kort ben ik begonnen in de auditpraktijk in Dordrecht als Junior Assistent-Accountant. Een leuk kantoor met energieke collega’s! In deze blog wil ik vertellen hoe mijn eerste werkdag was bij Visser & Visser. Mijn eerste dag was een erg bijzondere dag! Bij andere bedrijven waar ik heb gewerkt begon de eerst dag met een presentatie, een cursus en met een beetje geluk nog een afsluitende borrel. Dit was dan ook mijn verwachting van de eerste werkdag bij Visser & Visser. Maar nee…het was totaal anders. De dag begon met een ontvangst in de Euromast. In het restaurant kregen we een presentatie over het kantoor met op de achtergrond de skyline van de havenstad. Dit zette de toon voor de dag.

Speeddaten, lunchen en RIB-varen

Na de presentaties volgden er verschillende speeddates met andere startende collega’s, zodat we elkaar beter konden leren kennen. Het gesprek werd voortgezet tijdens een uitgebreide lunch. Vervolgens gingen we de Rotterdamse wateren verkennen. Dit deden we in een RIB-boot. Met een hoge snelheid voeren we over de Nieuwe Maas richting Europoort. De RIB had bijna 600 pk en vloog dan ook over het water. Voor we het wisten zaten we in Vlaardingen. Bij de Botlek keerden we om en gingen we richting de SS Rotterdam om vervolgens verder te varen naar het Blue Band gebouw (Unilever kantoor). Hier keerden we weer om en gingen terug naar de Euromast.

De bedrijvigheid en historie van Rotterdam

Al varend gingen we te snel om elkaar te kunnen verstaan. Daarom stopte de schipper af en toe om ons wat te vertellen over de stad en de haven. We hebben op de RIB een andere kant van Rotterdam kunnen zien. We zagen de bedrijvigheid en geschiedenis die Rotterdam herbergt. Van kantoorkolossen tot petrochemie van toerisme tot schepenbouwers. Van de plek waar de founding fathers van de VS vertrokken tot aan de grootste en bijzonderste schepen die momenteel op de wereldzeeën varen. Nadat we veilig en wel waren teruggekeerd sloten we de bijeenkomst af met een gezellige borrel. We konden nog even napraten over de geweldige dag en nog nader kennismaken met elkaar. Het was een ontzettend leuke en leerzame dag. We hebben Rotterdam beter leren kennen, maar ook elkaar en het kantoor!

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie