Blog

Introductiebijeenkomst 2017: ‘Met 85 km per uur over de Maas’

Geplaatst op 2 oktober 2017
Door: Ruud den Uijl

Werken bij Visser & Visser betekent inspanning leveren, maar ook ontspannen bezig zijn. Dat laatste mocht ik ervaren tijdens de introductiedag nieuw personeel 2017. Samen met ruim 40 nieuwe medewerkers waren we een dagje in en rond de Euromast van Rotterdam te vinden! We starten deze dag in het restaurant van de Euromast. Na een woord van welkom door afdeling HR geeft directielid Harold van den Berge een inspirerende presentatie over Visser & Visser vervat in verleden, heden en toekomst. De focus ligt op de medewerker(s): Jij bent Visser & Visser! Samen zijn we Visser & Visser! Als team staan we klaar voor onze cliënten, ieder met zijn of haar eigen inbreng en kwaliteiten.

Kennismaken door middel van een ‘speeddate’

De meeste collega’s zijn nog onbekend voor elkaar. Om hier iets aan te doen gaan we speeddaten. Dat werkt zo: je krijgt van HR een vraag voorgeschoteld. Vervolgens kies je een collega uit die bij jou in de buurt loopt. De één beantwoordt de vraag terwijl de ander luistert. Door snel te wisselen spreek je verschillende collega’s in korte tijd. Omdat het over allerhande onderwerpen gaat, krijg je al snel een indruk van elkaar.

Het RIB-avontuur

Nadat we hebben genoten van de lunch gaan we RIB varen. RIB staat voor Rigid Inflatable Boat. Oftwel, RIB is een rubber boot met een stevige romp. En niet te vergeten: met een krachtige motor. Dat belooft wat. Onderaan de Euromast liggen de vier RIB’s op ons te wachten. De bestuurder van onze RIB adviseert om brillen in de gaten te houden, die zouden weleens van je hoofd kunnen waaien als je opzij of achterom kijkt. We scheren over het water en zijn vanaf de Euromast in no-time bij Schiedam, Pernis, Erasmusbrug enz. Wat wil je ook met  snelheden tot wel 85 km per uur. Het is een fantastische belevenis! Ik heb zelf een plekje achterin uitgekozen, dat levert  weleens natte voeten op, zeker als onze bestuurder weer eens scherp (en dus schuin) om een boei heen draait.  Sommige collega’s gillen het uit van plezier (of angst…?). Ook aan deze belevenis langs de highlights van Rotterdam komt een einde. We keren terug naar het restaurant van de Euromast voor een borrel en een hapje. Liefhebbers krijgen de mogelijkheid om naar de top van de Euromast te gaan met de shuttle. Hier maak ik dankbaar gebruik van. Wat een fantastisch uitzicht op 185 meter hoogte! Al met al een enerverende dag waarbij we op een ontspannen manier kennis met elkaar hebben gemaakt.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie