Blog

Teamuitje Goes: “Samen genieten in de hoofdstad van Zeeland”

Geplaatst op 15 september 2017
Door: Iris Van den Dries

Het ideale uitje voor het team van Goes? Lekker eten en drinken en een leuke activiteit.  Iris van den Dries vertelt over het teamuitje van vestiging Goes. Op een heerlijke avond in juli zijn we gezellig met het hele team naar Middelburg vertrokken om daar met elkaar van een leuk programma te genieten. Niet alleen de collega’s, maar ook alle partners mochten mee. We begonnen met een drankje op het mooie terras van Amadore Restaurant Marktcafé op de markt van Middelburg. Daar nuttigden wij ook ons voorgerecht.

Rondvaart door Middelburg

Na het voorgerecht zijn we richting de gracht van Middelburg gelopen waar een rondvaartboot op ons wachtte. Zo konden we het voorgerecht even laten zakken en genieten van een rondleiding over het water. Tijdens de rondvaart vertelde de schipper veel over de geschiedenis van Middelburg. We troffen het, want het was mooi weer. Goes teamuitje 2017 Na de rondvaart vervolgden we onze route terug naar de markt van Middelburg. Bij Grand Café Brooklyn werd het hoofdgerecht opgediend. Het leuke van het concept van deze avond was, dat je met veel mensen in contact kwam door steeds te wisselen van plaats tijdens het eten en tijdens de activiteiten. Op die manier sprak je telkens weer ander mensen. Nadat we hadden genoten van onze steak, zalm en champignonrisotto werden we opgehaald voor onze laatste activiteit. Een rondleiding met een gids door de binnenstad van het historische Middelburg.

Rondleiding

De rondleiding werd gestart in het oude stadhuis van Middelburg. Daar vertelde de gids over de geschiedenis van de stad. Vervolgens zijn we Middelburg gaan verkennen en hebben we mooie straatjes ontdekt. Het was inmiddels alweer negen uur ’s avonds: tijd voor een toetje en een kopje koffie of thee. De avond werd afgesloten bij Restaurant Zenc. Hier werden wij getrakteerd op een bijzonder toetje: een (deels) uitgeholde grapefruit gevuld met pompoenijs en gepofte wilde rijst. Een unieke afsluiter! Al met al kijken we terug op een geslaagd teamuitje en zijn we meer te weten gekomen over een mooie stad in het hart van Zeeland!

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie