Blog

Grenzen verleggen om internationale klanten verder te helpen

Geplaatst op 11 mei 2017
Door: Steef Visser RA

Buongiorno! Guten Morgen! Morning!


Snel komen de goedemorgens langs. U denkt wellicht: hij zit te googelen. Digitaal is de afstand tussen Italië en Duitsland namelijk niet groot en overbruggen we zonder probleem mondiale grenzen. Toch is het deze morgen anders. We ontmoeten elkaar écht, live in Rotterdam.

Iedereen vindt het inmiddels gewoon om de hele wereld op het scherm te kunnen bereiken door bijvoorbeeld te chatten of te skypen met een vriend of businesspartner. Bij Visser & Visser vinden wij het normaal om onze internationale teamgenoten regelmatig te ontmoeten.

Bijzondere dimensie


Onlangs was ik met 60 collegae uit diverse landen in Rotterdam. Ik kan u verzekeren dat een ontbijt met Franse croissantjes en een enigszins Engelssprekende Italiaan als tafelgenoot een bijzondere dimensie geeft. Dit beeld klik je niet even weg: dit duurt een halfuur.
Is dit erg? Welnee, dit is een uitdaging! En een hele mooie!

In onze digitale wereld, waarbij webbased en de cloud prachtige hulpmiddelen zijn, is het elkaar persoonlijk ontmoeten en in de ogen kijken nog steeds zeer waardevol.

Elkaar opzoeken


Wat was de overeenkomst van deze groep mensen? Het zijn onafhankelijke adviseurs en accountants die zich realiseren dat zij voor internationale werkzaamheden afhankelijk zijn van... mensen. Daarom zoeken de leden van het internationale netwerk PrimeGlobal elkaar op. In Miami, Ho Chi Minh City, Parijs, Dubai, Mexico en nu ook in Rotterdam worden contacten gemaakt of versterkt.

Wilt u meer weten over ons internationale netwerk PrimeGlobal? Klik hier voor de brochure.PrimeGlobal
Grenzen verleggen


Bij Visser & Visser verleggen we eveneens grenzen en gaan we de uitdaging aan om culturen te doorgronden. Zo helpen we onze internationale klanten verder. Terug kunnen vallen op kennis die een collega ter plaatse heeft – waar ter wereld ook – geeft rust. Maar, en daarin blijven we klein, je moet elkaar wel kennen. Zo hebben we Rotterdam verkend en aan een Amerikaan laten zien waar de emigranten toentertijd vertrokken op hun reis naar de Verenigde Staten. Ook toen werden grenzen verlegd.

Om dichter bij onze internationale klanten en collega’s te staan, hebben we en passant besloten een vestiging in Rotterdam te openen. Midden tussen internationale start-ups zit Visser & Visser nu in het CIC in Rotterdam.
Visser en Visser ontbijt Rotterdam

Nieuwsgierig geworden?


U bent van harte welkom om het ontbijt op ons nieuwe kantoor te nuttigen: Franse croissantjes met een Italiaanse tafelgenoot en een Visser & Visser adviseur.

Gaat u de uitdaging aan?


Graag ontvangen wij vooraf even een seintje. Dan dekken wij de tafel voor u.

Bekijk hier het verhaal van Visser & Visser.

 

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie