Blog

Ingrid Beverloo: Mijn kennis is goed bruikbaar binnen het brancheteam medici

Jan Hoek AA

Geplaatst op 6 maart 2017
Door: Jan Hoek AA

In het najaar van 2015 is de branchegroep medici opgericht. Alle kennis van de medische branche die bij specialisten van Visser & Visser aanwezig is, is daardoor gebundeld in één groep. Ondernemers profiteren door deze kennisbundeling: samen weet je meer! Zowel Jan Hoek (senior teamleider van vestiging Middelharnis) als Ingrid Beverloo (junior teamleider van vestiging Gorinchem) maken deel uit van de branchegroep medici. In dit blog interviewt Jan collega Ingrid. 

Ingrid Beverloo mediciHoe houd je je verhouding werk/privé in balans?


Een goede verhouding tussen werk en privé is voor mij weleens een uitdaging. Met name de uitdaging om voldoende tijd over te hebben voor mijn privéleven. Naast mijn baan bij Visser & Visser werk ik namelijk ook nog voor de onderneming van mijn broer en ben ik nog de nodige uren kwijt voor m’n Post Bachelor opleiding.

Ik ben weleens te ambitieus en wil vaak meerdere dingen tegelijkertijd. En dat terwijl er natuurlijk nog steeds maar 24 uur in een dag zitten. Ik zie het als een uitdaging en zolang ik er energie van krijg, kost het mij immers ook geen energie.

Waar krijg je binnen je werk energie van?


Ik krijg energie als ik binnen een team werk met gemotiveerde collega’s, waarbij ik voldoende uitdaging heb in mijn werk en waar vervolgens ook gewaardeerd wordt wat ik doe. Daarnaast krijg ik energie wanneer gebruik wordt gemaakt van mijn capaciteiten. Maar ik denk dat iedereen daar energie van krijgt. Ik heb de ambitie om door te groeien richting teamleider. Meedenken in planning, processen en het vervolgens in de praktijk te coördineren.
Binnen het team heb ik de vrijheid en neem ik m’n verantwoordelijkheid dat afspraken worden nagekomen. Dit stellen klanten zeer op prijs.

Afwisseling, vrijheid en verantwoordelijkheden vind ik tevens erg belangrijk. Met afwisseling bedoel ik naast het klantencontact meedenken in de ontwikkeling van dashboards voor de medische klanten, uitvoerend jaarwerk oppakken en de overige werkzaamheden van mijn huidige functie van junior teamleider op te pakken. Binnen het team heb ik de vrijheid en neem ik m’n verantwoordelijkheid dat afspraken worden nagekomen. Dit stellen klanten zeer op prijs.

Hoe zie je je verdere loopbaanontwikkeling binnen Visser & Visser in het brancheteam medici?


Afgelopen jaar heb ik mijn HBO-opleiding met succes afgerond en start ik deze week met de opleiding Post Bachelor Bedrijfskunde voor de duur van één jaar. Dit met als doel om zowel een breder bedrijfskundig inzicht te krijgen als een verrijking van mijn kennis. De accountancybranche is aan veranderingen onderhevig en digitalisering zorgt ook voor een andere manier van werken. Daarbij is meer kennis van ICT- en bedrijfskundig inzicht vereist. Deze kennis zal ik toepassen bij onze klanten in het brancheteam medici.

Wat is voor jou het uitdagende in het brancheteam medici?


In 2015 ben ik vanuit Visser & Visser een halfjaar werkzaam geweest op een afdeling in een ziekenhuis waar ik de DBC’s (Diagnose Behandeling Combinaties) aanmaakte en, nadat deze waren afgesloten, ook declareerde bij de diverse zorgverzekeringen. Ik heb zo de nodige kennis opgedaan en toen in het najaar van 2015 binnen Visser & Visser het brancheteam medici werd opgericht zag ik daar gelijk een leuke uitdaging in. Mijn kennis is goed bruikbaar binnen het brancheteam en aangezien het erg specialistisch werk is, blijft de medische branche sowieso een uitdaging op zich!
De huidige groei betekent ook dat we op zoek zijn naar nieuwe collega’s die zich volledig willen richten op de activiteiten van Visser & Visser medici.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan snel bij onze vacatures.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie