Blog

Dirk: “Er is veel veranderd, dat is goed om te zien.”

Geplaatst op 25 juli 2016
Door: afdeling-communicatieDirk Verheul (37) is terug bij zijn eerste werkgever, waar hij zijn loopbaan na een stageperiode begonnen is. “Er is bij Visser & Visser enorm veel veranderd in die zes jaar afwezigheid, dat is goed om te zien. Bijvoorbeeld dashboards voor klanten, de frisse website en verregaande automatisering. Ik heb het daar wel eens met collega’s over. Maar zij hebben dat minder in de gaten, omdat ze er iedere dag mee te maken hebben. Ik kan de vergelijking nu goed maken. En ik denk dat ik in een relatief jonge vestiging als Goes goed op mijn plaats ben om mee te helpen aan de groei. Ik wil nadenken hoe we een team opbouwen met relatief jonge collega’s. Daarvoor wil ik mijn kennis overdragen, maar tegelijkertijd ook nieuwe dingen leren.”

Groeiperiode


“Na mijn stageperiode bij Visser & Visser ben ik gelijk als accountant in dienst gekomen. Dat was in Barendrecht. Ik woonde toen in Rotterdam, dat was heerlijk dichtbij. Bij Visser & Visser heb ik een forse groeiperiode meegemaakt en dat had ook de nodige consequenties: de vestigingen Oud Beijerland en Dordrecht werden geopend en ik besloot naar de laatste mee te gaan. Uiteindelijk wilde ik gaan werken bij een ander bedrijf, ook omdat ik de wens had om een dag in de week minder te gaan werken. Daar kwamen we toen niet uit. Maar ook daarin zie je dat er veel veranderd is: in Goes ga ik namelijk voor vier dagen aan de slag!”

Branchespecialisme


dirk-verheul Visser & VisserDe afgelopen zes jaar heeft Dirk gewerkt bij een kleiner accountantskantoor. Daar bracht hij veel in de praktijk van wat hij bij Visser & Visser had geleerd. “De transformatie van papier naar digitaal, het efficiënter inrichten van de processen zodat we meer tijd kregen voor advieswerk voor onze klanten. We groeiden hard, zowel in aantallen klanten als in personeel.”

Bovendien hecht Dirk veel waarde aan branchespecialisatie: “Bij mijn vorige werkgever ben ik in de advocatuur gedoken. Ik was geen specialist, maar door er veel over te lezen, nieuws te volgen en erover te schrijven groeide mijn kennis vanzelf. Vooral de groepen op LinkedIn hebben daarbij een grote rol gespeeld. Daar kun je je specialisme tonen, juist aan de mensen die daarnaar op zoek zijn. Zelfs nu word ik nog benaderd door advocaten om te helpen!”

Dynamiek


Dirk woont sinds drie jaar met zijn vrouw en twee kinderen in Zeeland. “Ik heb geen hekel aan autorijden, maar ik vond het zonde om minstens twee uur per dag in de auto door te brengen. Zeker omdat dit ten koste gaat van mijn privétijd, die ik graag nuttig wil besteden. De komst van ons tweede kindje heeft er ook voor gezorgd dat ik na ging denken over een andere werkgever, dichter bij huis. Een oud-collega van Visser & Visser attendeerde mij op de vacature in Goes.” Na een leuk gesprek met de vestigingsleider in Goes besloot Dirk terug te keren.
“Ik heb geen hekel aan autorijden, maar ik vond het zonde om minstens twee uur per dag in de auto door te brengen."

Dirk: “Mijn vrouw gaat straks ook een dag in de week werken. Ik kom uit een ondernemersgezin, dus ik weet wat hard werken voor je winkel betekent. Ik vind niet dat je alle tijd die je beschikbaar hebt, ook moet besteden aan werk. Een goede balans is erg belangrijk.” Als voorbeeld geeft Dirk aan dat hij tijdens zijn vakantie benaderd werd door een advocatenkantoor dat zijn hulp zocht. En die vraag was dringend. Dirk combineerde een bezoek aan deze klant met een privé-afspraak: “Als het past, dan doe ik dat natuurlijk. De dynamiek die hoort bij een jonge vestiging, spreekt mij erg aan. Structuren opbouwen, zonder hiërarchie. Samen het werk efficiënt inrichten en klanten helpen met een mooi, jong team. Ik zie voldoende kansen!”

Meer lezen over het team van Visser & Visser in Goes? Lees dan het interview met Hans Everse.

Bekijk ook de vacatures bij Visser & Visser in Goes.


Bevatte dit artikel interessante informatie? Deel het dan met je netwerk via één van onderstaande kanalen.

ca. {distance}
Wij kunnen binnen ca. {duration}
bij u zijn vanuit {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Voor vragen en/of een afspraak maken kunt u contact opnemen met {select}

{add}
{zip} {cty}
Telefoon: {phn}
Email: {eml}

Bezig met bepalen van de locatie