Naast een gezond bedrijf is het voor u als ondernemer ook van belang om de gezondheid van uw personeel in het oog te houden, maar ook zeker bewust te zijn van uw eigen gezondheid.

Levenstestament
Stel dat u door een ongeluk of ziekte niet meer goed kunt beslissen over belangrijke zaken in het leven. Wie kan deze beslissingen dan voor u nemen? Een levenstestament bevat volmachten en wensen op het gebied van medische zorg, vermogensbeheer en andere persoonlijke voorkeuren. Hier vindt u meer informatie over o.a. het doel, de inhoud en vastlegging van het levenstestament. 

Gezondheid personeel
Hoe staat het met de gezondheid van uw werknemers? Is het ziekteverzuim hoog? Hoe pakt u het verzuim binnen uw organisatie aan? Er zijn diverse maatregelen mogelijk waar de gezondheid van werknemers baat bij heeft. Onze HRM-adviseurs adviseren u op het gebied van o.a. arbeidsomstandigheden, verzuim en reïntegratie.

Een medicus wil ook de juiste zorg
Als medicus moet u naast uw dagelijkse werkzaamheden ook de ontwikkelingen in de branche en de positie van uw onderneming scherp in de gaten houden. Visser & Visser staat als branchespecialist naast u, adviseert en draagt zorg voor uw administratie. Ook krijgt u een dashboard dat inzicht geeft in uw onderneming. Meer informatie kunt u vinden op de pagina branchegroep medici. Benieuwd naar het verhaal van apotheker Hans van Ede over zijn apotheek en de samenwerking met Visser & Visser? Lees hier het interview.

Het komende kwartaal kunt u van ons blogs en informatie verwachten rondom het thema gezondheid. Ook in ons relatiemagazine De Kwartaalbalans staan diverse artikelen over dit onderwerp.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur