Je hebt een uitnodiging ontvangen voor de familiedag van Visser & Visser. Ga mee op avontuur op de safariboot, ontdek de uitgestrekte savannes op autosafari en stap samen met je collega's in de Visser & Visser bussen om een rondleiding te krijgen van een ranger. Ga je nog met je gezin of collega's op de foto? Er is een fotograaf aanwezig die op een mooie plek in het park fantastische plaatjes schiet zodat je een mooie herinnering overhoudt aan deze dag. Van harte welkom en meld je aan via het onderstaande invulformulier!

Extra informatie:

  • Er is een speciale Visser & Visser entree geregeld. Deze entree is links naast de hoofdingang gesitueerd. Bij deze ingang krijgen alle Visser & Visser bezoekers een Visser & Visser rugtas mee. Leuk voor de herkenbaarheid van collega's in het park en in de tas zit ook een entreeticket, € 15 vouchers om te besteden in het park en wat lekkere versnaperingen voor deze dag. Bij de ingang ontvang je ook een uitrijkaart indien je dat hebt aangegeven bij je aanmelding.
  • Rijd je mee in de Visser & Visser safaribus? Tijdens de familiedag staan er speciaal Visser & Visser bussen klaar. In de tas die je bij de entree krijgt kun je de bustijden en opstapplaats vinden. 
  • Beekse Bergen is geopend van 10.00 - 19.00 uur. De officiële ontvangst is van 10.00 - 12.00 uur. Tot 14:00 uur kun je via de Visser & Visser entree het park betreden. Daarna is de entree gesloten, dus zorg dat je er op tijd bent :-)

Andere handige weetjes rondom deze dag zijn terug te vinden in de Q&A. Heb je daarnaast nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via communicatie@visser-visser.nl.

Datum: zaterdag 11 september 2021
Adres: Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek (houd bij aankomst P Safaripark aan)

{{ errors.first("field_104") }}
{{ errors.first("field_109") }}
{{ errors.first("field_105") }}
{{ errors.first("field_106") }}
{{ errors.first("field_107") }}
{{ errors.first("privacy") }}


Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur